Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Junior 3*

* de la 235€

Kopaonik, Serbia

Sejur 5 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Situat la 18 km de centrul de schi Kopaonik, Hotelul Junior se află pe un teren cu suprafața de 8 hectare de la poalele muntelui Kopaonik și oferă centru spa și multe facilități de sport. Proprietatea pune la dispoziție 1 restaurant mare, 3 restaurante în aer liber, școală de schi și pârtie de schi pentru începători.

Toate camerele și apartamentele Hotelului Junior au baie privată cu duș, frigider și TV prin satelit. Unele suite includ chicinetă, cadă cu hidromasaj și saună. Unitățile de cazare oferă decor elegant, plăcut.

Holul spațios al hotelului are șemineu și bar. Hotelul pune la dispoziție discotecă, sală de biliard și magazin. Restaurantul à la carte servește delicatese locale. Cele 3 restaurante mai mici oferă meniuri de cafenea și bar.

Oaspeții pot să se antreneze la sala de sport sau să joace fotbal, baschet și volei.

  • Perioada 03.01 - 08.01.2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
• cazare 5 nopti in cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 1 euro / adult / zi, 0,5 euro / copil 2-11,99 ani / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!