Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Kompas 4*

* de la 923€

Dubrovnik, Croaţia

Cazare 7 nopti in perioada: *
Tip de camera *
Supliment masa *
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Situat în golful fermecător Lapad, lângă o plajă de pietriş şi aproape de promenadă, Hotelul Kompas oferă vedere la mare. Centrul vechi al orașului Dubrovnik se află la doar 15 minute de mers cu autobuzul. În toate zonele proprietății este disponibil WiFi gratuit.

Decorate într-un stil modern, camerele spațioase au TV cu ecran plat cu canale prin satelit, articole de toaletă gratuite, minibar, cutie de valori și balcon. Băile private sunt dotate cu duș sau cadă.

Hotelul găzduiește un restaurant şi 2 baruri. Oaspeții pot lua cina à la carte sau alege dintr-o selecție de meniuri fixe, în cazul în care au rezervat regimul de demipensiune. La proprietate există și un magazin de suveniruri.

Oaspeții se pot relaxa cu o băutură la barul Luna, amplasat lângă piscina frumoasă în aer liber. De asemenea, hotelul are o zonă spa și de wellness cu servicii complete, unde sunt disponibile o piscină interioară, echipamente de fitness și diverse tratamente corporale și faciale.

Șezlongurile de lângă piscină pot fi utilizate gratuit. Hotelul oferă și alte facilități, printre care servicii de concierge personalizate, servicii de închirieri auto și posibilitatea de a rezerva excursii. Parcarea este disponibilă la un cost suplimentar. Aeroportul Dubrovnik se află la 23 km.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
  • Tariful din tabel este calculat / tip de camera / apartament / sejur de 7 nopti si corespunde intervalelor de timp specificate. Tariful nu contine alte servicii decat cele specificate (*fiecare locatie are reguli speciale de rezervare si confirmare, de aceea oferta finala va fi personalizata si prelucrata offline, impreuna cu Dvs., de catre consultantii nostri de travel specializati, urmand a vi se comunica ceea ce este inclus in pretul afisat si ce alte cheltuieli veti mai avea la destinatie).
  • Tariful nu include taxe locale/de statiune, taxe de curatenie/garantii obligatorii, alte taxe si servicii suplimentare/ex. SKIPASS etc., care va vor fi comunicate de catre un consultant de travel specializat/destinatie, doar la cerere!
  • ACTIV EVENTURIA este o agentie de turism organizatoare (Licenta 700/22.01.2019) si va poate oferi pachete turistice personalizate si cu servicii complete la destinatie, astfel incat Dvs. sa va bucurati pe deplin de vacanta visata.
  • Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati telefonic: 0772 271 745 - 0755 013 981 - 07744 70 70 46 sau pe e-mail: info@activtours.ro
  • NOTA: Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!