Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel La Cala Resort 4*

* de la 1,277€

Costa Del Sol, Spania

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de camera *
Tip de masa *
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

La Cala Resort este un complex exclusivist, situat între Parcul Național Sierra de Mijas şi Marea Mediterană. Acesta oferă 3 terenuri de golf, piscine şi un centru spa de lux.
Camerele Complexului La Cala Resort au aer condiționat şi un balcon mobilat, cu vedere la terenul de golf. Camerele oferă TV prin satelit şi acces gratuit la internet WiFi.
Complexul La Cala Resort se află la 35 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional din Malaga. Cea mai apropiată plajă este situată la mai puțin de 10 minute de mers cu mașina de complex.
Centrul spa al hotelului include bazine de hidroterapie, baie turcească şi saună. De asemenea, acesta oferă o serie de tratamente, precum masaje şi tratamente faciale.
La Cala Golf Academy are terenuri de antrenament și un teren de golf cu 6 găuri.
La Cala Resort are un restaurant, care serveşte preparate din bucătăria internațională şi locală. Există, de asemenea, un club și un bar în hol.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Preturile sunt pentru 1 persoana si includ serviciile de mai jos:

Pachetele contin:

- 7 nopti cazare inclusiv mic dejun
- 5 greenfess (18 gauri) la cursurile de golf La Cala America, La Cala Asia sau La Cala Europa
- 5 x utilizarea facilitatilor de antrenament: 2 ore driving range sau putting.
pitching & chipping green cu mingi nelimitate sau teren scurt cu 6 gauri (par 3)
- Golfcart pentru 2 persoane de la 01.12.2017-28.02.2018 si de la 15.2018-30.09.2018
- Golfart pentru 2 persoane de duminica pana joi la rezervarea timpului de start
inainte de 10 am si vinerea si sambata la rezervarea orelor de start dupa ora 13:00
in perioada -31.10.2017 si de la 1.3-30.4.2018
- 7 x 1,5 ore de acces la “Spa La Cala" de persoana/sedere
- Camera single, inclusiv mic dejun si greenfee gratuit pentru pro

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!