Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel L'Arboisie 4*

* de la 1,025€

Megeve, Ron Alpi, Franta

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de camera *
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Hôtel L'Arboisie este un hotel în stil chalet cu vedere la satul alpin Megève şi valea acestuia, în regiunea Ron-Alpi. Hotelul are piscine încălzite interioare şi în aer liber, o saună şi o cadă cu hidromasaj.

Camerele şi suitele spaţioase de la Hôtel L'Arboisie sunt prevăzute cu facilităţi de ceai/cafea şi TV prin satelit. Băile private includ articole de toaletă gratuite, halate de baie şi papuci. De asemenea, se asigură prosoape pentru facilităţile spa.

L'Arboisie are un restaurant şi un lounge bar. Micul dejun este oferit la un cost suplimentar.

În timpul sărbătorilor de iarnă, de duminică până vineri, este disponibil un club pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 12 ani, cu rezervare prealabilă. Activităţile includ desen şi jocuri de masă.

Pe perioada iernii, hotelul oferă un serviciu de transfer la pârtiile de schi şi în centrul oraşului. Oaspeţii pot ajunge în centrul oraşului după o plimbare de 15 minute pe strada pietonală Calvaire.

  • Perioada 03.01 - 10.01.2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
• cazare 7 nopti in cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 1 euro / adult / zi, 0,5 euro / copil 2-11,99 ani / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!