Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Legoland Holiday Village

* de la 230€ 250€

LegoLand, Danemarca

Perioada promo Sezon 2019 *
Tip masa *
Pachet turistic personalizat *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Legoland, Danemarca: Cu peste 50 de atractii si evenimente distractive, parcul de distractii LEGOLAND Billund, deschis in fiecare an in intervalul aprilie –noiembrie, va captiva intreaga familie cu peste 50 de atractii. Parcul de distractii de la Billund este primul de acest tip si a fost construit chiar langa fabrica de LEGO.

Legoland Holiday Village 3*
Facilitati
: situat la 500m de parcul LEGOLAND, satul de vacanta este construit intr-un parc cu suprafata de 14 ha; regasiti aici – magazin LEGO, supermarket, conexiune Internet la receptie, restaurant, minigolf; pentru copii – bufet pentru copii, loc de joaca, mini gradina zoologica.
Dotari camere: camere familiale decorate in stil pirat (cca. 25mp) si cabane ninjago (cca. 35mp), ambele tipuri de camere fiind dotate cu baie proprie cu dus, dormitor cu pat matrimonial, paturi supraetajate/canapea extensibila, WiFi; camerele familiale tip pirat cu TV, iar cele pentru 5 persoane au in plus un pat suplimentar; cabanele Wilderness (tip butoi) (cca. 10mp) sunt pentru maxim 4 persoane, iar dus/WC sunt la comun in cladire separata; pentru cabanele Ninjago si Wilderness, lenjeria de pat si prosoapele sunt cu plata la fata locului; nu se accepta saci de dormit.

Parcul este deschis intre 24.03 si 28.10.2018

Bilet intrare 1 zi:
- adulti: 51 EUR
- copii 3-12,99 ani sau adult peste 65 de ani: 47 EUR
- copii 0-2,99 ani: GRATUIT

Bilet intrare 2 zile (consecutive):
- adulti: 71 EUR
- copii 3-12,99 ani sau adult peste 65 de ani: 67 EUR
- copii 0-2,99 ani: GRATUIT

Bilet intrare 1 zi per familie (maxim 5 persoane): 235 EUR
  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!


**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0772 271 745 - 0755 013 981 - 07744 70 70 46  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!