Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată


Parcul de distractii din orasul Bruhl, Germania, a fost infiintat in anul 1967 de Gottlieb Löffelhardt si Richard Schmidt si atrage anual cca. 1,75 milioane de vizitatori. Phantasialand cucereste prin spectacolele fascinante, atractiile unice si aventurile diverse pe care le ofera. Suprafata parcului este divizata in 6 zone tematice: Berlin, Chinatown, Fantasy, Mexic, Mystery si Africa, facand din acesta locul perfect pentru a crea amintiri de neuitat impreuna cu intreaga familie. Aveti posibilitatea de a va caza intr-unul dintre cele doua hoteluri tematice: Ling Bao (amenajat in stil asiatic) sau Matamba (amenajat in stil african), iar masa poate fi servita atat in cadrul acestora, cat si in parc (restaurantele Unter den Linden, Manchu, Hacienda Don Pedro, Little Joe's si cafeneaua Heino's stau la dispozitia vizitatorilor).

Localizare: hotelul, cu tematica asiatica, construit pe baza principiilor Feng-Shui, se afla langa parcul de distractii Phantasialand din orasul Bruhl; accesul in parc se face chiar prin gradina hotelului.
Facilitati: gradini japoneze, 2 restaurante, 2 baruri, camera pentru bagaje, 4 lifturi, parcare (gratuita); contra cost - centrul spa "Mandala", seif la receptie; pentru copii - mascota PAU LI (in afara orelor de functionare a parcului), camera de joaca, restaurant pentru copii "Bamboo".
Dotari camere: 175 camere si apartamente amenajate in stil asiatic, dotate cu baie proprie, uscator de par, telefon, TV prin satelit, internet. De asemenea, hotelul dispune si de apartamente cu 1 dormitor (Yang) si apartament cu 2 dormitoare (Shui Fui).

Nota:
patut pentru copil 0-3,99 ani gratuit, la cerere
biletele de intrare in parc se achizitioneaza separat
  • Perioada ianuarie 2018

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!