Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel LTI Llaut Palace Hotel & Spa 5*

* de la 1,144€

Mallorca, Spania

Cazare - loc in camera dubla *
Tip de masa *
Perioada: *
Transport inclus *
Transfer aeroport - hotel - aeroport *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Llaut Palace este situat în apropiere de plaja Playa de Palma, oferind o piscină în aer liber și o terasă la soare. Hotelul pune la dispoziție un centru spa și cadă cu hidromasaj, iar oaspeții pot savura băuturi la bar. Proprietatea are parcare privată.

Fiecare cameră de la acest hotel este echipată cu aer condiționat și TV cu ecran plat și canale prin satelit. Pentru confortul dumneavoastră, aveți la dispoziție papuci și uscător de păr. Hotelul Llaut Palace oferă WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Proprietatea are 3 restaurante; un restaurant fusion asiatic, un restaurant bistro și un restaurant tip bufet.

Recepţia este deschisă nonstop.

Oaspeții pot închiria autovehicule de la hotel. Plaja Playa de Palma se află la 200 m de Hotelul Llaut Palace, iar acvariul Palma, la 2,8 km. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul Palma de Mallorca, la 4 km de proprietate.

  • Perioada 01.08 - 08.08.2018

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!