Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Malin 4*

* de la 551€

Malinska, Croaţia

Cazare 7 nopti in perioada: *
Tip de camera *
Supliment masa *
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Hotelul Malin este înconjurat de marea de un albastru intens şi de vegetaţia densă, aflându-se la numai 5 minute de mers pe jos de centrul oraşului Malinska de pe insula Krk. Oferă camere şi suite dotate cu aer condiţionat şi TV prin satelit.

Proprietatea este spaţioasă şi elegantă şi pune la dispoziţie o plajă privată cu facilităţi potrivite şi pentru copii, un debarcader pentru ambarcaţiunea dumneavoastră şi programe de divertisment excelente. În funcţie de disponibilitate, oaspeţii vor primi un set de plajă care cuprinde o saltea de plajă, prosop şi umbrelă de soare.

Restaurantul Royal este situat la ultimul etaj al hotelului. Restaurantul Mulino de pe plajă este înconjurat de măslini şi oleandri. În serile pescăreşti, puteţi savura peşte de mare proaspăt, ascultând muzică a cappella.

Camerele sunt confortabile, iar majoritatea oferă balcon cu vedere la mare.

Centrul spa intim de la Hotelul Malin oferă diverse tratamente faciale şi corporale, inclusiv tratamente anticelulitice şi de drenaj limfatic.

Vara, hotelul oferă personal de divertisment şi sunt disponibile facilităţi pentru sporturi nautice.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
  • Tariful din tabel este calculat / tip de camera / apartament / sejur de 7 nopti si corespunde intervalelor de timp specificate. Tariful nu contine alte servicii decat cele specificate (*fiecare locatie are reguli speciale de rezervare si confirmare, de aceea oferta finala va fi personalizata si prelucrata offline, impreuna cu Dvs., de catre consultantii nostri de travel specializati, urmand a vi se comunica ceea ce este inclus in pretul afisat si ce alte cheltuieli veti mai avea la destinatie).
  • Tariful nu include taxe locale/de statiune, taxe de curatenie/garantii obligatorii, alte taxe si servicii suplimentare/ex. SKIPASS etc., care va vor fi comunicate de catre un consultant de travel specializat/destinatie, doar la cerere!
  • ACTIV EVENTURIA este o agentie de turism organizatoare (Licenta 700/22.01.2019) si va poate oferi pachete turistice personalizate si cu servicii complete la destinatie, astfel incat Dvs. sa va bucurati pe deplin de vacanta visata.
  • Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati telefonic: 0772 271 745 - 0755 013 981 - 07744 70 70 46 sau pe e-mail: info@activtours.ro
  • NOTA: Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!