Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Mansion de Lucy 5*

* de la 128€ 158€

Portaventura, Barcelona

Perioada promo Sezon 2019 *
Tip masa *
Pachet turistic personalizat *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Port Aventura® Lucy's Mansion este un conac în stil victorian situat în cadrul parcului tematic PortAventura. Acest hotel oferă acces gratuit la parc, piscină în aer liber şi acces gratuit la internet WiFi.

Situat în mijlocul unor grădini, acest hotel tematic are decor influenţat de epoca Goanei după Aur. Camerele spaţioase de la Lucy's Mansion au decor clasic frumos. Toate au aer condiţionat, TV cu ecran plat şi un serviciu de minibar (solicitaţi informaţii proprietăţii privind condiţiile).

Mansion are un bar propriu şi un restaurant à la carte cu terasă, unde puteţi savura o serie de preparate mediteraneene. Este disponibil şi mic dejun tip bufet.

Oaspeţii au acces la Centrul de wellness de la Hotel PortAventura şi Hotel Caribe (persoane cu vârsta mai mare de 16 ani).

Cea mai apropiată plajă este la aproximativ 500 de metri, iar Tarragona se află la 20 de minute de mers cu maşina.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Program PortAventura Park:
- zilnic in perioadele 06.04.2019 - 03.11.2019, 21.12.2019 - 06.01.2020
- sambata si duminica in perioada 09.11.2019 - 08.12.2019
Program Caribe Aquatic Park:
- zilnic in perioada 01.06.2019 - 15.09.2019

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0772 271 745 - 0755 013 981 - 07744 70 70 46  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!