Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Marina D'Or Balneario 5*

* de la 518€

Oropesa del Mar, Spania

Cazare 7 nopti in intervalul: *
Numar copii (2 - 12 ani) *
Tip de masa *
Tip transport *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Situat în staţiunea de vacanţă Marina d'Or, acest hotel modern se află la 150 de metri de plajă şi oferă vedere excelentă la Marea Mediterană. Hotelul oferă acces gratuit la un centru spa foarte spaţios, cu apă de mare.

Oferind servicii de primă clasă, hotelul pune la dispoziţie o bucătărie excelentă în restaurantul său tip bufet, specializat în bucătăria mediteraneană. Bufetul hotelului include băuturi gratuite.

Hotelul oferă camere single şi duble, precum şi 15 suite Junior spaţioase şi 4 suite Junior tematice exclusiviste, concepute pentru a recrea diferite stări de spirit (Kenya, Japonia şi multe altele).

Camerele sunt spaţioase şi au aer condiţionat. Acestea oferă o baie modernă, cu o cadă cu hidromasaj. Toate camerele au şi terasă privată cu vedere la Marea Mediterană.

Sunt disponibile 5 zone de joacă pentru copii şi adolescenţi, precum şi un program variat de divertisment. La cină sunt organizate spectacole gratuite. Sunt disponibile activităţi sportive gratuite, cursuri de dans şi ateliere de lucru săptămânale.

De asemenea, hotelul oferă baruri, magazine, un coafor, o cafenea şi un supermarket.

  • Perioada sezon 2018

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!