Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Marina D'Or Playa 4*

* de la 364€

Oropesa del Mar, Spania

Cazare 7 nopti in intervalul: *
Numar copii (2 - 12 ani) *
Tip de masa *
Tip transport *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Acest hotel se află în staţiunea de vacanţă Marina d'Or, pe litoralul din Oropesa del Mar şi oferă vedere excelentă la mare și acces gratuit la spa.

Centrul spa al hotelului are saună, sală de sport, solar şi piscină interioară şi în aer liber. Sunt disponibile şi tratamente de înfrumuseţare. Oaspeţii se pot relaxa pe terasa de lângă piscină, cu paturi în stil balinez.

Acest hotel modern și funcțional oferă 225 de camere spațioase cu aer condiționat, inclusiv suite Junior şi suite splendide. De asemenea, are vedere superbă la Marea Mediterană.

Restaurantul tip bufet al hotelului oferă mâncăruri mediteraneene excelente. Bufetul include băuturi gratuite.

Sunt oferite 5 zone de joacă pentru copii şi adolescenţi, precum şi un program variat de divertisment. La cină sunt organizate spectacole gratuite. Sunt disponibile activităţi sportive gratuite, cursuri de dans şi ateliere de lucru săptămânale.

De asemenea, hotelul are puburi, magazine, salon de coafură, cafenea şi supermarket.

  • Perioada sezon 2018

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!