Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel ME Mallorca 4*

* de la 1,157€

Mallorca, Spania

Cazare - Loc in camera dubla *
Tip de masa *
Perioada: *
Transport inclus *
Transfer aeroport - hotel - aeroport *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. ME Mallorca se află la malul mării, pe plaja Magalluf, și are 2 piscine sezoniere în aer liber și camere elegante, cu WiFi gratuit. Hotelul oferă Restaurantul Pez Playa.

Fiecare cameră spațioasă de la Mallorca ME are decor modern, în culori luminoase. Se oferă aer condiționat, un TV cu ecran plat și minibar. Baia privată este dotată cu papuci și halat de baie din pluș, precum și articole de toaletă ecologice gratuite.

Barul lângă piscină de la ME Mallorca oferă mâncăruri tapas spaniole, fructe de mare proaspete și mese ușoare. De asemenea, restaurante, baruri și cafenele se găsesc la malul mării.

Hotelul se află lângă Nikki Beach Club & Restaurant, iar centrul Skinc Spa oferă servicii de masaj și tratamente de înfrumusețare deosebite, saună turcească și sală de fitness. De asemenea, se oferă cursuri gratuite de yoga și pilates. Una dintre piscine este numai pentru adulți și are paturi balineze.

Se oferă room service nonstop, iar hotelul acceptă animale de companie.

Centrul orașului Palma se află la 15 km de ME, iar aeroportul orașului este la 20 de minute de mers cu mașina. De asemenea, hotelul oferă serviciul privat de transfer cu avionul. Puerto Portals și Puerto Adriano sunt la cel mult 15 minute de mers cu mașina.

  • Perioada 28.08 - 04.09.2018

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!