Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Meierhof 4*

* de la 526€

Davos, Elveţia

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Hotelul Meierhof se află chiar lângă faimoasa telecabina Parsennbahn din Davos Dorf și oferă camere cu decor din pin noduros. Parcarea este disponibilă gratuit.

O stație de autobuz local se află chiar în fața Hotelului Meierhof.

Preparate elvețiene tradiționale sunt oferite la restaurantul à la carte Jarno, la restaurantul hotelului, precum şi în grădină. Demipensiune este disponibilă la cerere. De asemenea, există o varietate de vinuri elvețiene și internaționale. Casa este deținută de fostul pilot de Formula 1, Jarno Trulli. Sunt disponibile vinuri din propriile podgorii. În timpul verii, oaspeții se pot bucura de terasa la soare.

Bufetul bogat de mic dejun elvețian este oferit între orele 07:00-11:00 în timpul iernii.

Hotelul Meierhof se găseşte la numai câțiva pași de numeroase trasee de drumeţii și pârtii de schi fond. Centrul de Convenții Davos este la 500 de metri, iar terenul de golf se află la 1,5 km. În timpul sezonului de vară, sunt incluse bilete pentru toate traseele feroviare montane din zonele Davos și Klosters.

  • Perioada 03.01 - 10.01.2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
• cazare 7 nopti in cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• skipass
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 2 euro / adult / zi, 1,5 euro / copil 2-11,99 ani / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!