Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Muliac 3*

* de la 645€

Selva di Val Gardena, Italia

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Oferind o saună și o cadă cu hidromasaj în aer liber, Hotelul Muliac oferă camere în stil alpin cu Wi-Fi gratuit. Situat la 1 km de Selva di Val Gardena, are un restaurant, bar și grădină cu mese și scaune.

Camerele de la Hotelul Muliac au mobilier din lemn și sunt dotate cu TV cu ecran plat, birou și vedere la Valea Selva. Unele camere includ o canapea și un balcon.

Brânză, ouă și carne rece sunt servite la micul dejun tip bufet, împreună cu fructe proaspete, pâine și gemuri. Restaurantul servește o gamă de paste și feluri de mâncare din carne și are, de asemenea, un bar de salate.

Proprietatea oferă parcare privată gratuită și se află la 300 de metri de zona de schi Fungiaia. La Ortisei se poate ajunge cu mașina în 10 minute.
  • Perioada ianuarie 2019

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!