Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Novotel Dubai Al Barsha 4*

* de la 635€

Al Barsha, Dubai

Sejur 5 nopti in perioada: *
Transfer aeroport - hotel - aeroport *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Transport inclus (+ taxe aeroport): *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Novotel Dubai Al Barsha este un hotel de 4 stele situat la 2 km de Mall of the Emirates. Are o sală de gimnastică, o piscină în aer liber şi 4 localuri care servesc masa. Staţia de metrou Sharaf DG este la 300 de metri.

Unităţile de cazare de la Novotel Dubai Al Barsha au decor modern, aer condiţionat, acces gratuit la internet WiFi, TV cu ecran plat şi minibar. Apartamentele includ living şi o bucătărie complet utilată. Toate băile au uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.

Oaspeţii pot lua masa la restaurantul tip bufet de la hotel. De asemenea, există un lounge şi o cafenea. La barul de lângă piscină, oaspeţii se pot relaxa şi bucura de o băutură răcoritoare.

Hotelul oferă un centru de afaceri, săli de conferinţe şi facilităţi de afaceri. Oaspeţii au la dispoziţie o parcare privată gratuită.

Novotel Dubai Al Barsha este situat la 6 km de portul de agrement Dubai şi la 13 km de centrul comercial Dubai Mall. Aeroportul Internaţional Dubai este la 23 km şi se oferă un serviciu de transfer disponibil la cerere.

Al Barsha este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de cumpărături, magazine de îmbrăcăminte și cumpărături de mărci de lux.

  • Perioada 6.06.2018 - 19.09.2018

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!