Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Plaza Omis 4*

784€

Omis, Croatia

Perioada: *
Tip de camera *
Tip de masa *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Plaža se află în centrul Omiš, lângă cea mai importantă plajă a oraşului.

Fie că vă aflaţi aici pentru afaceri sau de plăcere, veţi descoperi numeroase activităţi disponibile. De la camerele cu vedere la mare, preparatele culinare excelente, tratamentele spa, serviciile impecabile, muzica pe terasa hotelului şi plajele de nisip, hotelul nostru oferă câte ceva pentru bucuria fiecăruia. Orice aţi alege, un sejur la noi vă va crea amintiri pe care le veţi preţui mereu.

  • Perioada 29.06 - 06.07.2018

Scrie o recenzie

  
Pachetele contin:
- zbor direct charter din Otopeni, clasa economy;
- taxe de aeroport si bagaje de cala
- 7 nopti cazare in camera dubla standard
- tipul de masa specificat la fiecare hotel
- transferuri aeroport – hotel – aeroport

Pretul NU include:
- taxe locale, taxe de statiune, acolo unde este cazul
- excursii optionale, vizite la muzee sau alte cheltuieli personale


*Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati, telefonic: 031 425 19 15 - 0755 013 982 / pe e-mail: info@activtours.ro

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!