Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Precise Resort El Rompido 5*

* de la 564€

Costa De La Luz, Spania

Perioada in 2018: *
Tip de camera *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Situat pe un teren de golf cu 36 de găuri, cu vedere la mlaştinile River Piedras, Precise Resort El Rompido- The Hotel oferă un cadru liniştit, un spa şi o piscină în aer liber. Wi-Fi este disponibil gratuit.

Amplasat în grădini frumoase, Precise El Rompido are camere luminoase, atractive, cu balcon, majoritatea oferind vedere la mare. Fiecare cameră are TV prin satelit şi minibar.

El Rompido oferă un mic dejun tip bufet. De asemenea, acesta are un lounge bar şi un restaurant care serveşte preparate din bucătăria locală.

Centrul spa de la Rompido are o piscină interioară, băi turceşti şi o saună. Printre tratamentele oferite se numără masaje şi îngrijire facială.

Precise Resort se află la o oră de mers cu maşina de Aeroporturile din Faro şi Sevilia. Huelva este la mai puţin de 16 km. Hotelul oferă parcare gratuită.

  • Perioada octombrie 2018

Scrie o recenzie

  
Preturile sunt pentru 1 persoana si includ serviciile de mai jos:

Pachet A:

- 7 nopti cazare inclusiv demipensiune
- 3 greenfees (18 gauri): la terenurile de golf El Rompido Sud sau Nord
- 3 x Utilizarea echipamentului de antrenament: 1 ora driving range si 1 ora de joc de antrenament scurt cu mingi nelimitate
- Camera single, inclusiv mic dejun si greenfee gratuit pentru pro

Pachet B:
- 7 nopti cazare inclusiv demipensiune
- 5 greenfees (18 gauri): la terenurile de golf El Rompido Sud sau Nord
- 5 x Utilizarea echipamentului de antrenament: 1 ora driving range si 1 ora de joc de antrenament scurt cu mingi nelimitate
- Camera single, inclusiv mic dejun si greenfee gratuit pentru pro


*Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa consultati si documentele atasate (*acolo unde exista), in vederea clarificarii, sau sa ne contactati, telefonic: 031 425 19 15 - 0755 195 555 / pe e-mail: info@ofertadevacanta.ro

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!