Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Princess Golden Beach 4*

* de la 228€ 240€

Chrissi Ammoudia, Thassos, Grecia

Cazare 7 nopti in perioada: *
Tip de camera *
Tip masa *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta


Situat la doar 50 de metri de plaja Chrysi Ammoudia, Hotelul Princess Golden Beach are o piscină în aer liber cu terasă şi un restaurant. Hotelul oferă unităţi de cazare cu aer condiţionat şi terasă. În toate zonele este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Toate camerele şi suitele de la Princess Golden Beach sunt dotate cu TV cu ecran plat şi minifrigider. Unele camere oferă vedere la munte şi vedere parţială la mare.

Restaurantul tip bufet al proprietăţii serveşte mâncăruri greceşti şi internaţionale pregătite cu ingrediente locale. La barul de la piscină se servesc băuturi şi răcoritoare.

Recepţia hotelului este deschisă nonstop. Oaspeţii se pot antrena în centrul de fitness al hotelului sau se pot relaxa pe şezlongurile de pe terasa de lângă piscină. Hotelul oferă servicii de închirieri auto şi de biciclete.

La 100 de metri se află un supermarket şi o staţie de autobuz. Potos este la 45 km de Hotelul Princess Golden Beach, iar portul Limenas se găseşte la 15 km de proprietate. Satul Panagia este la 5 km, iar localitatea Prinos se află la 30 km. Există parcare privată gratuită.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  

Pachetul include:
-  cazare 7 nopti in camera dubla cu balcon
-  masa mic dejun

Pachetul nu include:
-  transport
-  taxe locale, taxe de statiune, acolo unde este cazul
-  excursii optionale, vizite la muzee sau alte cheltuieli personale


Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!