Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Ralitsa Superior 4*

* de la 225€ 259€

Albena, Bulgaria

Cazare 7 nopti in perioada: *
Tip de camera *
Tip masa *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta


Hotelul PrimaSol Ralitsa Superior beneficiază de o locaţie liniştită în zona parcurilor din Albena, la 900 de metri de plajă. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la un parc acvatic cu piscine şi tobogane cu apă. De asemenea, proprietatea pune la dispoziţie servicii all inclusive plus, precum şi opţiuni culinare în concept dine around.

Hotelul PrimaSol Ralitsa Superior are un restaurant tip bufet şi 2 restaurante à la carte, unde oaspeţii pot savura preparate din bucătăria bulgară şi internaţională. La piscină, la snack-baruri şi în hol se oferă băuturi răcoritoare.

Toate camerele au aer condiţionat, televizor şi balcon. Băile private sunt dotate cu duş sau cadă.

Între orele 09:00 - 17:00 oaspeţii pot beneficia de un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul de la/la plajă, disponibil la fiecare 30 de minute. Tariful camerei include 2 şezlonguri şi 1 umbrelă de soare.

Hotelul PrimaSol Ralitsa Superior are un centru de wellness şi spa cu saună, baie de aburi, cadă cu hidromasaj şi servicii de masaj şi un centru de fitness. De asemenea, are 3 piscine în aer liber şi 1 piscină interioară.

Proprietatea pune la dispoziţie un loc de joacă, un club pentru copii şi 3 piscine pentru copii. În plus, oaspeţii pot practica diverse sporturi, iar seara se pot bucura de un program de divertisment cu jocuri şi spectacole. În zona publică din clădirea principală este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  

Pachetul include:
-  cazare 7 nopti in camera dubla cu balcon
-  all inclusive

Pachetul nu include:
-  transport
-  taxe locale, taxe de statiune, acolo unde este cazul
-  excursii optionale, vizite la muzee sau alte cheltuieli personale

 

*Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati, telefonic: 0772 271 745 - 0755 013 981 / pe e-mail: info@activtours.ro

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati!

***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, oferta de pe website sa nu fie actualizata in timp util - informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!


Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!