Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Restaurant La Tourmaline 3*

* de la 439€

La Plagne, Franta

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de camera *
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

La Tourmaline are o locaţie liniştită în inima Văii Tarentaise, în staţiunea de schi Paradiski. Hotelul oferă un centru de wellness cu piscină interioară şi are vedere magnifică.

Camerele sunt spaţioase şi amenajate în stil cabană, cu mobilier din lemn. Acestea au TV, baie privată şi acces gratuit la Wi-Fi. Majoritatea au vedere la munţi.

Serile pot fi petrecute în restaurantul confortabil de la Tourmaline, care serveşte preparate autentice gătite pe flacără.

Oaspeții se pot relaxa la Spa 5 Mondes, care oferă un spa, o saună, o sală de masaj și o cadă cu hidromasaj în interior. De asemenea, aceştia beneficiază de acces gratuit la sala de squash, cu rezervare prealabilă.

Staţiunile de schi La Plagne şi Les Arcs sunt uşor accesibile de la Tourmaline, iar peisajul rural din jur este perfect pentru drumeţii şi ciclism.

  • Perioada 03.01 - 10.01.2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
• cazare 7 nopti in cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 1 euro / adult / zi, 0,5 euro / copil 2-11,99 ani / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!