Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Riva Yacht Harbour 4*

* de la 974€

Hvar, Croaţia

Cazare 7 nopti in perioada: *
Tip de camera *
Supliment masa *
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Acest hotel tip boutique este situat pe cea mai cunoscută promenadă din Hvar, având vedere la portul de iahturi plin de viaţă din Hvar. Camerele de designer, cu aer condiționat, au fost inspirate de fermecătorul stil de viață hollywoodian. Accesul la WiFi este gratuit.

Toate camerele Hotelului Riva au aer condiționat şi tematică individuală. În băile private mari, cu elemente de designer, se găsesc halate pufoase, iar printre alte facilități se numără un TV cu ecran plat și un minibar.

Experiența unică de la acest hotel tip boutique continuă pe terasă, unde oaspeții pot savura delicatese gourmet rafinate, alături de cocktailuri originale. De pe terasă, oaspeții pot admira peisajele pitoreşti din Hvar, care i-au adus insulei renumele internațional.

La Riva Hvar Yacht Harbour Hotel, oaspeții sunt tratați ca nişte staruri, încă din momentul sosirii. Serviciul unic BB® Hollywood include o reducere de 10% la toate serviciile de la Sensori Spa (cu excepția masajului thailandez) și la toate preparatele culinare şi băuturile de la BB Club și Pasta House, folosind cardul camerei.

În plus, oaspeții primesc la check-in propriul card Hollywood Style Service, cu următoarele servicii incluse: 1 sticlă de prosecco la sosire, sticlă de apă în cameră, mic dejun bogat tip bufet, cu un colț organic și ouă de fermă proaspete, pregătite în funcție de dorințele fiecărui oaspete, și utilizarea gratuită a facilităților de spa și a piscinei de pe acoperișul Hotelului Adriana din apropiere.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
  • Tariful din tabel este calculat / tip de camera / apartament / sejur de 7 nopti si corespunde intervalelor de timp specificate. Tariful nu contine alte servicii decat cele specificate (*fiecare locatie are reguli speciale de rezervare si confirmare, de aceea oferta finala va fi personalizata si prelucrata offline, impreuna cu Dvs., de catre consultantii nostri de travel specializati, urmand a vi se comunica ceea ce este inclus in pretul afisat si ce alte cheltuieli veti mai avea la destinatie).
  • Tariful nu include taxe locale/de statiune, taxe de curatenie/garantii obligatorii, alte taxe si servicii suplimentare/ex. SKIPASS etc., care va vor fi comunicate de catre un consultant de travel specializat/destinatie, doar la cerere!
  • ACTIV EVENTURIA este o agentie de turism organizatoare (Licenta 700/22.01.2019) si va poate oferi pachete turistice personalizate si cu servicii complete la destinatie, astfel incat Dvs. sa va bucurati pe deplin de vacanta visata.
  • Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati telefonic: 0772 271 745 - 0755 013 981 - 07744 70 70 46 sau pe e-mail: info@activtours.ro
  • NOTA: Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!