Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Roc Gran Camp de Mar 4*

* de la 1,062€

Mallorca, Spania

Cazare - loc in camera dubla *
Tip de masa *
Perioada: *
Transport inclus *
Transfer aeroport - hotel - aeroport *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Roc Gran Camp de Mar este situat pe malul mării, în localitatea Camp de Mar, la 3 km de Paguera și Andratx. Acesta are un centru spa, o terasă mare cu piscină în aer liber și vedere minunată la mare.

Hotelul pune la dispoziție o sală de gimnastică, terenuri de tenis și terenuri universale, pe care se poate juca fotbal, baschet și volei. În anumite perioade ale anului se organizează și excursii cu bicicleta şi de canotaj.

Camerele cu aer condiționat de la Roc Gran Camp de Mar au TV prin satelit, frigider și baie privată. Fiecare are terasă sau balcon privat.

Restaurantul tip bufet al hotelului servește preparate culinare mediteraneene și internaționale. Există, de asemenea, un lounge bar și un bar amplasat la piscină.

Terenul de golf Andratx este situat chiar lângă hotel. În Palma de Mallorca se ajunge cu mașina în 25 de minute.

  • Perioada 18.07 - 25.07.2018

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!