Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Sani Beach 5*

* de la 1,001€ 1,026€

SANI, Halkidiki, Grecia

Cazare 7 nopti in perioada: *
Tip de camera *
Tip masa *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta


Sani Club se află într-un golf din Kassandra. Proprietatea de 5 stele oferă vedere la Marea Egee și are o plajă privată, piscină, 3 restaurante, un centru spa şi terenuri de tenis. Oaspeţii mai tineri au la dispoziţie 3 cluburi pentru copii şi o piscină de mică adâncime, supravegheată.

Toate camerele au aer condiționat, minibar, zonă de relaxare cu TV prin satelit și DVD player, precum și balcon mobilat sau patio cu vedere la mare sau la grădină.

Restaurantul Olympos servește mic dejun şi cină tip bufet, iar localul Ouzerie serveşte mâncare tradiţională grecească. Oaspeţii pot asculta muzică live şi pot savura băuturi la barul de pe plajă.

Proprietatea pune la dispoziție un cinema, o discotecă și spectacole gratuite la teatrul Garden.
Club Spa oferă şedinţe de aromoterapie şi baie de aburi. Oaspeţii au la dispoziţie o sală de gimnastică şi facilităţi pentru windsurfing şi fotbal.

Aeroportul Salonic este situat la 80 km de Sani Club. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  

Pachetul include:
-  cazare 7 nopti in camera dubla cu balcon
-  masa demipensiune/ pensiune completa (in functie de pachetul ales)

Pachetul nu include:
-  transport
-  taxe locale, taxe de statiune, acolo unde este cazul
-  excursii optionale, vizite la muzee sau alte cheltuieli personale

 

*Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati, telefonic: 0772 271 745 - 0755 013 981 / pe e-mail: info@activtours.ro

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati!

***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, oferta de pe website sa nu fie actualizata in timp util - informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!


Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!