Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Schweizerhof Pontresina 3*

* de la 726€

Pontresina, Elveţia

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Hotelul Schweizerhof Pontresina, situat în inima localității Pontresina, chiar lângă teleschiul Alp Languard oferă preparate culinare locale rafinate, acces gratuit la conexiunea WiFi și vedere la masivul Bernina, la Valea Roseg și la Valea Engadin.

Camerele și suitele proprietății oferă vedere la munții din jur și sunt decorate în stil modern sau tradițional, cu mobilier din lemn de pin elvețian. Toate au TV cu ecran plat cu canale prin satelit și baie privată. Unele au cadă spa, zonă de relaxare, precum și balcon.

În fiecare dimineață este oferit un mic dejun tip buget generos, iar cina poate fi savurată la restaurantul cu terasă la soare spațioasă, care oferă o varietate de preparate locale, italiene și internaționale. În timpul vârfului de sezon Schweizerhof pune la dispoziție și un bar cu pian.

Zona de wellness a proprietății include 2 căzi cu hidromasaj, saună și hamam, iar la centrul Bellavita Wellness Area, situat vizavi oaspeții se pot destinde după o zi petrecută în munți utilizând piscinele interioare și în aer liber ale acestuia. Lângă proprietate există numeroase magazine.

Printre facilități se numără, de asemenea, un depozit pentru echipament de schi și locuri de parcare în garaj, disponibile la cerere și la un cost suplimentar. La cerere poate fi oferit și un serviciu gratuit de transfer de la gara din Pontresina la hotel.

Iarna, oaspeții care rezervă sejururi de cel puțin 2 nopți beneficiază de permise de schi la preț redus. În timpul verii, oaspeții care rezervă sejururi de 2 sau mai multe nopți pot utiliza gratuit telecabinele și mijloacele de transport public.

Cele mai apropiate instalații de transport pe cablu:

  • Ski Lift Pontresina - 150 m
  • Perioada 03.01 - 10.01.2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
• cazare 7 nopti in cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• skipass
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 2 euro / adult / zi, 1,5 euro / copil 2-11,99 ani / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!