Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Serengeti Safari Lodge 3*

* de la 119€ 139€

Serengeti, Germania

Perioada promo Sezon 2019 *
Tip masa *
Pachet turistic personalizat *

Sunați pentru a rezerva Cerere oferta

Parcul Serengeti se afla in Hodenhagen, la aproximativ 60 km de Hanovra si 105 km de Hamburg. Parcul are 220 ha, 1500 animale, peste 40 spectacole, precum si un resort cu diferite tipuri de cazare. Parcul a fost deschis in 1974 si de atunci s-a dezvoltat continuu. Parcul Serengeti este impartit in trei zone: Serengeti-Safari, Jungla-Safari si Aventura-Safari. Serengeti-Safari se intinde pe o suprafata de 120 ha cu 1500 animale salbatice pe care le puteti vedea intr-un tur cu masina; Jungla-Safari se gasesc 20 specii de maimute; in Aventura-Safari veti descoperi diferite atractii atat pentru copii, cat si pentru adulti. In safari-urile pe care le veti face prin parc veti putea observa diferite specii de animale asa cum se comporta ele in salbaticie. 

Localizare: cabanele sunt situate in trei zone separate din parc. 
Facilitati: restaurant, teren de joaca; 80 cabane safari, 40 de Masai-Mara Lodges din lemn, construite in stil african, 10 corturi mobilate cu terasa construite pe malul lacului in zona Jungla-Safari; dimineata va veti trezi in strigatele a peste 200 maimute aflate in apropiere de lac.
Dotari cabane: toate cabanele sunt mobilate si dotate cu baie proprie cu dus, uscator de par, TV prin cablu, radio, internet WiFi (gratuit), frigider. Cabanele Safari pot fi de 2 tipuri: Cabane-comfort (24mp) cu 1 dormitor si Cabane-king (35mp) cu 2 dormitoare. Cabanele Masai-Mara au aprox. 24mp.

Nota:
patut pentru copil 0-2,99 ani: 4 EUR / noapte (cu plata la fata locului)
Incepand cu a treia zi de cazare, biletele de intrare in parc sunt gratuite
  • Perioada Sezin 2019

Scrie o recenzie

  *Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0772 271 745 - 0755 013 981 - 07744 70 70 46  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!