Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Serengeti Safari Lodge 3*

* de la 77€

Serengeti, Germania

Sunați pentru a rezerva Cerere ofertaParcul Serengeti
se afla in Hodenhagen, la aproximativ 60 km de Hanovra si 105 km de Hamburg. Parcul are 220 ha, 1500 animale, peste 40 spectacole, precum si un resort cu diferite tipuri de cazare. Parcul a fost deschis in 1974 si de atunci s-a dezvoltat continuu. Parcul Serengeti este impartit in trei zone: Serengeti-Safari, Jungla-Safari si Aventura-Safari. Serengeti-Safari se intinde pe o suprafata de 120 ha cu 1500 animale salbatice pe care le puteti vedea intr-un tur cu masina; Jungla-Safari se gasesc 20 specii de maimute; in Aventura-Safari veti descoperi diferite atractii atat pentru copii, cat si pentru adulti. In safari-urile pe care le veti face prin parc veti putea observa diferite specii de animale asa cum se comporta ele in salbaticie. 

Localizare: cabanele sunt situate in trei zone separate din parc. 
Facilitati: restaurant, teren de joaca; 80 cabane safari, 40 de Masai-Mara Lodges din lemn, construite in stil african, 10 corturi mobilate cu terasa construite pe malul lacului in zona Jungla-Safari; dimineata va veti trezi in strigatele a peste 200 maimute aflate in apropiere de lac.
Dotari cabane: toate cabanele sunt mobilate si dotate cu baie proprie cu dus, uscator de par, TV prin cablu, radio, internet WiFi (gratuit), frigider. Cabanele Safari pot fi de 2 tipuri: Cabane-comfort (24mp) cu 1 dormitor si Cabane-king (35mp) cu 2 dormitoare. Cabanele Masai-Mara au aprox. 24mp.

Nota:
patut pentru copil 0-2,99 ani: 4 EUR / noapte (cu plata la fata locului)
Incepand cu a treia zi de cazare, biletele de intrare in parc sunt gratuite
  • Perioada ianuarie 2019

Scrie o recenzie

  
Pret in EUR pe noapte/persoana cu Mic dejun
PerioadaSingleDoubleTripleApartament
01-04-2018 - 05-11-201807700

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!