Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Servatur Waikiki 3*

* de la 1,047€

Gran Canaria, Spania

Data de plecare: *
Tip de masa *
Cazare - Loc in camera dubla *
Transport inclus *
Transfer aeroport - hotel - aeroport *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Servatur Waikiki se află în Playa del Inglés, la 5 minute de mers cu maşina de plajă. Acest hotel oferă un restaurant şi un bar, o terasă şi o piscină comună în aer liber.

Toate camerele acestui hotel au aer condiţionat, acces gratuit la internet WiFi, 2 paturi de o persoană, TV cu ecran plat şi dulap. Baia privată are duş.

Servatur Waikiki oferă o recepţie deschisă nonstop şi servicii de schimb valutar. Există un centru de fitness, un solar şi un teren de baschet. La un cost suplimentar, este disponibil un serviciu de transfer de la/la aeroport.

Puteţi găsi un centru comercial la 900 de metri de hotel. Plaja şi dunele din Maspalomas sunt la 5 minute de mers cu maşina de proprietate, iar Aeroportul Insulei Gran Canaria se află la 30 km.

Acesta este locul preferat de turiștii din Playa del Ingles, conform comentariilor independente.

  • Perioada Sezon 2018

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!