Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort 5*

* de la 817€

Gran Canaria, Spania

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de camera *
Tip de masa *
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort este un complex frumos care oferă unităţi de cazare de lux, 6 piscine în aer liber și un centru spa cu piscină încălzită. Complexul se află lângă terenul de golf cu 36 de găuri din orașul Salobre, la 15 minute de mers cu maşina de Maspalomas.
Toate camerele sunt elegante și au terasă privată cu vedere la munți și la terenul de golf. Includ, de asemenea, TV de mari dimensiuni cu plasmă, halate de baie și seif de închiriat.
Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort oferă 3 restaurante și 3 baruri elegante, deschise sezonier. Restaurantul Camaleon serveşte mâncăruri creative din bucătăria spaniolă tradițională. Restaurantul Perenquén oferă un meniu de gustări tapas, conceput de un bucătar premiat cu stele Michelin. Sunt disponibile şi preparate fără gluten, care trebuie solicitate cu 1 săptămână în avans.
Terasa de pe acoperiş este prevăzută cu o piscină. Centrul spa are o serie de saune, inclusiv finlandeză, hamam, băi de aburi și o sală de gimnastică. Mai mult, sunt oferite masaje și alte tratamente, dar și un colț de sănătate, cu fructe şi ceai.
Oaspeţii pot utiliza gratuit centrul de fitness al hotelului. Acesta are program nonstop și este dotat cu aparate cardiovasculare. Serviciul de transfer la plaja din Maspalomas, aflată la 5 km, este oferit gratuit.
  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!