Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort 5*

* de la 545€

Gran Canaria, Spania

Tip de camera *
Perioada in 2018: *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort este un complex frumos care oferă unităţi de cazare de lux, 6 piscine în aer liber și un centru spa cu piscină încălzită. Complexul se află lângă terenul de golf cu 36 de găuri din orașul Salobre, la 15 minute de mers cu maşina de Maspalomas.

Toate camerele sunt elegante și au terasă privată cu vedere la munți și la terenul de golf. Includ, de asemenea, TV de mari dimensiuni cu plasmă, halate de baie și seif de închiriat.

Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort oferă 3 restaurante și 3 baruri elegante, deschise sezonier. Restaurantul Camaleon serveşte mâncăruri creative din bucătăria spaniolă tradițională. Restaurantul Perenquén oferă un meniu de gustări tapas, conceput de un bucătar premiat cu stele Michelin. Sunt disponibile şi preparate fără gluten, care trebuie solicitate cu 1 săptămână în avans.

Terasa de pe acoperiş este prevăzută cu o piscină. Centrul spa are o serie de saune, inclusiv finlandeză, hamam, băi de aburi și o sală de gimnastică. Mai mult, sunt oferite masaje și alte tratamente, dar și un colț de sănătate, cu fructe şi ceai.

Oaspeţii pot utiliza gratuit centrul de fitness al hotelului. Acesta are program nonstop și este dotat cu aparate cardiovasculare. Serviciul de transfer la plaja din Maspalomas, aflată la 5 km, este oferit gratuit.

  • Perioada aprilie 2018

Scrie o recenzie

  
Pachetul Pro Golf valabil in perioada 1.2.-30.4. si 1.9.-30.11.2018 pentru minim 8 persoane inclusiv Golf-Pro
 
Preturile sunt pentru 1 persoana si includ serviciile de mai jos
:

Pachetele contin:

- 6 greenfees (18 gauri): 3 x fiecare la Salobre New si Salobre 0ld
- Al 2-lea greenfee (18 gaun) in aceeasi zi de la ora 16:00. la alegere dlntre terenurlle de golf Salobre New si Salobre Old, in functle de disponibilitate
- Utilizare driving range 1 ora/ zi, inclusiv mingi nelimitate de antrenament
- 1 cina in restaurantul a la carte "Cameleon"
- Bautura de bun venit
- Camera single inclusiv mic dejun si greenfees gratuite pentru pro


*Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa consultati si documentele atasate (*acolo unde exista), in vederea clarificarii, sau sa ne contactati, telefonic: 031 425 19 15 - 0755 195 555 / pe e-mail: info@ofertadevacanta.ro

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!