Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Sofia 4*

* de la 252€ 294€

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Cazare 7 nopti in perioada: *
Tip de camera *
Tip masa *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta


Hotelul Sofia este situat la doar 100 de metri de plajă şi la 250 de metri de centrul staţiunii Nisipurile de Aur, în inima zonei cu petreceri a staţiunii şi la doar câţiva paşi de baruri şi cluburi. Piscina în aer liber este dotată cu şezlonguri şi umbrele de soare.

Camerele Hotelului Sofia au aer condiţionat, TV prin satelit, minibar, baie spaţioasă cu uscător de păr şi articole de toaletă gratuite şi balcon cu vedere la mare sau la parc.

Restaurantul are o terasă şi serveşte preparate din bucătăria modernă bulgară şi internaţională. Hotelul are şi un pub irlandez.

Grădina include un loc de joacă pentru copii, terenuri de volei şi fotbal pe plajă, precum şi o zonă de fitness în aer liber lângă piscină.

La aproximativ 50 de metri se găsesc magazine şi un supermarket. Aeroportul Varna se găseşte la 30 km.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  

Pachetul include:
-  cazare 7 nopti in camera dubla cu balcon
-  masa all inclusive

Pachetul nu include:
-  transport
-  taxe locale, taxe de statiune, acolo unde este cazul
-  excursii optionale, vizite la muzee sau alte cheltuieli personale

 

*Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati, telefonic: 0772 271 745 - 0755 013 981 / pe e-mail: info@activtours.ro

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati!

***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, oferta de pe website sa nu fie actualizata in timp util - informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!


Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!