Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel St. Hubertushof 3*

* de la 476€

Zell am See, Austria

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Bucurându-se de o poziţie însorită şi liniştită în mijlocul unui peisaj montan frumos, acest hotel se află la marginea pădurii, la numai 200 de metri de malul lacului Zell.

Hotelul St Hubertushof oferă camere confortabile, cu mobilier de lemn, cele mai multe având balcon.

Oaspeţii au la dispoziţie biciclete şi se bucură, de asemenea, de acces gratuit la toate plajele publice din jurul lacului. Facilităţile includ, de asemenea, o terasă la soare, o discotecă, o masă de biliard, o cameră de joacă pentru copii, o saună, un solar şi servicii de masaj.

În timpul iernii puteţi închiria schiuri, pentru care se asigură şi service, chiar la hotel, unde puteţi cumpăra, de asemenea, permise de schi.

Un mic dejun bufet substanţial este inclus în tariful camerei. Seara, oaspeţii se pot bucura de bucătărie austriacă şi internaţională la restaurant, care oferă adesea bufete tematice. După aceea, barul este locul ideal pentru un pahar de vin bun sau o bere rece.

În timpul verii, cardul Zell am See-Kaprun este oferit gratuit tuturor oaspeţilor şi cuprinde acces gratuit la telecabine, plaje şi piscine publice, obiective turistice şi atracţii, precum şi la transportul public în regiune şi numeroase reduceri.

  • Perioada 02.02 - 09.02.2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
• cazare 7 nopti in cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 1 euro / adult / zi, 0,5 euro / copil 2-11,99 ani / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!