Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel The Westin Resort, Costa Navarino 5*

* de la 982€

Navarino, Grecia

Tip de camera *
Perioada in 2018: *
Supliment masa demipensiune *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Situat într-o locație idilică, pe malul mării în Messinia, Westin Resort are un centru spa de hidroterapie, un teren de golf și 123 de piscine infinite private. Toate camerele elegante sunt dotate cu TV cu ecran plat.

Inspirate de conacele vechi din Messinia, vilele complexului sunt construite din piatră naturală şi au elemente de design local, în perfectă armonie cu plajele virgine cu nisip și dealurile pitoreşti.

Amenajate cu mobilier modern din lemn de culoare deschisă, în tonuri discrete care amintesc de mare și nisip, camerele de la Costa Navarino au balcon privat cu vedere la plantațiile de măslini și grădinile amenajate ale complexului.

Oaspeţii de la Westin Resort se pot bucura de un prânz relaxant în aer liber, băuturi răcoritoare şi cocktailuri seara, la piscină. Restaurantul Morias are un colţ cu vafe și clătite proaspete, iar la 1827 Lounge and Bar sunt servite diferite ceaiuri aromatice.

Oaspeții se pot răsfăța la Anazoe Spa & Thalassotherapy, care oferă o piscină interioară, sau pot juca golf pe trenul de golf Dunes. Copiii vor fi încântați de terenurile de golf şi tenis pentru copii, de centrul Sandcastle al complexului Navarino și de camera de joacă Cocoon.

Siturile înscrise în patrimoniul UNESCO, inclusiv faimoasa Olympia, Mystras, Templul lui Apollo Epicurius, oraşul antic Messene şi Palatul lui Nestor, sunt uşor accesibile cu maşina.

  • Perioada noiembrie 2018

Scrie o recenzie

  
Preturile sunt pentru 1 persoana si includ serviciile de mai jos:

Pachetul include:
- 7 nopti cazare inclusiv mic dejun
- 5 greenfees (18 gauri) 3 x pe terenul de goli The Dunes si 2 x pe terenul de golf The Bay
- 3 cine
- Utilizare driving range inclusiv mingi nelimitate de antrenament
- Trolley per runda de golf
- 1 golf cart pentru 2 persoane per runda de golf pe terenul The Bay
- Depozitarea croselor
- 1 sticla de apa per runda de golf
- Transfer la terenul de golf The Bay
- Cadou de bun venit pentru grup
- Camera single. inclusiv mic dejun si greenfee gratuit pentru Pro
*Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa consultati si documentele atasate (*acolo unde exista), in vederea clarificarii, sau sa ne contactati, telefonic: 031 425 19 15 - 0755 195 555 / pe e-mail: info@ofertadevacanta.ro

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!