Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Touring Dolomites 3* superior

* de la 890€

Val Gardena, Italia

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Situat la o plimbare de 2 minute de centrul orașului Selva di Val Gardena, Hotelul Fanes oferă camere elegante, cu articole de toaletă gratuite. Asigură acces gratuit la internet WiFi în toată proprietatea şi locuri de parcare gratuite.

Camerele cu mochetă sunt dotate cu TV LCD și baie cu uscător de păr. Unele camere au balcon cu vedere la Dolomiţi.

Mic dejun de la Fanes Hotel este servit în stil bufet și constă în alimente dulci și sărate. Restaurantul hotelului servește la cină preparate din bucătăria italiană și internațională.

Cea mai apropiată staţie de autobuz se află la 300 de metri. Parcul natural Puez-Geisler se află la 5 minute cu mașina și Bolzano este la 40 de kilometri de proprietate.

  • Perioada martie 2019

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!