Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Xenia Ouranoupolis 4*

* de la 325€ 355€

Ouranopolis, Halkidiki, Grecia

Sejur 7 nopti in perioada: *
Tip de masa *
Tip de camera *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta


Proprietatea Xenia este înconjurată de verdeață luxuriantă, fiind situată pe plaja cu nisip Ouranoupolis din Halkidiki Proprietatea oferă o vedere magnifică la mare, un centru spa și o piscină de mari dimensiuni.

Toate camerele proprietății Xenia Ouranoupolis sunt decorate cu gust, oferind balcon sau terasă cu vedere la mare. De asemenea, sunt dotate cu aer condiționat, TV prin satelit și uscător de păr.

Centrul spa al hotelului include o piscină interioară, cadă cu hidromasaj și hamam. Se pot aranja, de asemenea, şedinţe de masaj.

Restaurantul servește micul dejun grecesc în fiecare zi, precum și mâncăruri din bucătăria tradițională grecească, preparate din produse locale proaspete. De asemenea, proprietatea pune la dispoziție un bar pe plajă și unul la piscină, care oferă o atmosferă romantică pentru cocteiluri de seară.

Orașul Ouranoupolis, cu numeroasele sale baruri și taverne tradiționale, se află la câțiva pași. Hotelul oferă parcare gratuită.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Pachetele contin:
- cazare 7 nopti in camera dubla
- masa demipensiune

Pretul NU include:

- transport
- asigurare medicala
- taxa de statiune

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!