Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Zenit Diplomatic 4*

* de la 179€

Andorra la Vella, Andorra

Sejur 6 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Zenit Diplomatic este situat în inima oraşului Andorra la Vella, la 1,2 km de Caldea. Hotelul oferă un centru spa, piscină în aer liber şi terasă cu vederi panoramice.

Toate camerele pline de culoare şi elegante ale hotelului Zenit Diplomatic au aer condiţionat, TV prin satelit şi Wi-Fi gratuit.

Restaurantul Hotelului Zenit Diplomatic serveşte mâncăruri locale şi internaţionale, precum şi un bufet de mic dejun. Un modern local cu autoservire oferă vedere la piscină şi un spaţiu de Internet.

Oaspeţii se pot relaxa în sala de lectură de la parter. Au, de asemenea, la dispoziţie o cameră cu TV cu ecran mare, precum şi o serie de jocuri de societate în salonul Casamanya.

Zenit Diplomatic este bine amplasat pentru a vizita staţiunile de schi din Andorra. Hotelul este situat chiar lângă CS-100, care duce spre graniţa cu Spania.

  • Perioada 05.01 - 11.01.2019

Scrie o recenzie

  
Preturile sunt exprimate in EURO/Sejur

Tariful include:
• cazare 6 nopti in perioada 05.01 - 11.01.2019, cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 3 euro / adult / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!