Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Zugspitz Resort 4*

* de la 589€

Tirol/ Zugspitzarena, Austria

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Zugspitz Resort este situat în inima munților tirolezi și stațiunea de schi Zugspitze. Acesta oferă o piscină încălzită în aer liber și un centru spa complet echipat, cu cabină cu infraroșu și bazin de înot Kneipp. Copiii mai mari de 3 ani se pot bucura de un club de copii. Masajele sunt disponibile la cerere.

Complexul Zugspitz oferă mai multe tipuri de saune, băi de aburi romane și turcești, precum și diverse facilități de fitness și o grădină liniștită care oferă șezlonguri și un gazon.

Oaspetii de la Zugspitz Resort se pot bucura de specialități austriece în restaurantul hotelului, în grădină sau pe terasa înconjurat de o panoramă montană spectaculoasă.
  • Perioada 13.01 - 20.01.2019

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!