Erth Abu Dhabi


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Situat în Abu Dhabi, la 3,8 km de Marea Moschee Sheikh Zayed, Hotelul ERTH Abu Dhabi oferă unități de cazare cu un centru de fitness, parcare privată gratuită, o grădină și un lounge comun. Cu un restaurant, proprietatea are și un bar, precum și o piscină interioară și o saună.

Localizare

Centrul Național de Expoziții Abu Dhabi se află la 5,1 km de cazare, iar Al Wahda Mall este la 15 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Executiv Al Bateen, situat la 3 km de ERTH Abu Dhabi Hotel.

Facilitati Hotel

Un centru de fitness, o parcare privată gratuită, o grădină și un lounge comun. Proprietatea are un restaurant, un bar, precum și o piscină interioară și o saună. Unitatea de cazare pune la dispoziție o recepție deschisă nonstop, room service și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Facilitati Camere

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV cu canale prin cablu, minibar, aparat de cafea, bideu, articole de toaletă gratuite și birou. Camerele au un seif, în timp ce unele camere sunt dotate cu balcon, iar altele oferă și vedere la grădină.