HOTEL STANLEY


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Bine 7.8 Booking.com Hotelul si-a deschis portile in mai 1964, fiind timp de zeci de ani un simbol al turismului atenian si avand privilegiul de a fi servit mai mult de 5 milioane de calatori de la inaugurare. De-a lungul anilor hotelul s-a schimbat si s-a adaptat nevoilor calatorului modern si, dupa doua renovari de succes, isi asteapta oaspetii. Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet. Hotelul are un restaurant pe terasa de la etajul 9, cu specialitati mediteraneene si internationale, un restaurant cu specific grecesc si mediteranean, o sala pentru micul dejun destiata exclusiv oaspetilor care au ales camere Superior si un bar de zi.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie o piscina exterioara aflata pe terasa de la etajul 9 al hotelului. In apropiere exista o serie de atractii turistice, intre care: Teatrul National (400 m), Piata Omonia (700 m), Muzeul de Arta Islamica (700 m), Primaria (800 m), Muzeul de Arta a Copiilor din Grecia (900 m), Muzeul Eleftherios Venizelos (900 m).

Localizare
Hotelul este situat la 600 m de centrul orasului Atena si la cativa pasi de statia de metrou. La 1 km se afla o artera comericala, iar Muzeul Acropolis este la 5 minute de mers cu metroul. Oaspetii hotelului au acces la o serie de plaje aflate la 30 minute de mers cu masina. Aeroportul se afla la 36 km.