CORNELIA DELUXE RESIDENCE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Cornelia Apartments este situat la poalele Pirin, la 3 kilometri de centrul orasului Razlog si la 6 kilometri de centrul statiunii Bansko si de prima statie a teleschiului si ofera o vedere unica asupra terenurilor de golf si o atmosfera confortabila. , interior modern si servicii perfecte.
Cazare: Complexul de apartamente Cornelia este format din 4 sectiuni.
Primele doua sectiuni A si B (Cornelia Boutique si SPA) sunt legate printr-o conexiune calda intre ele - sunt cladirea principala a hotelului, unde este situat un centru SPA, un restaurant, o receptie si un lobby bar al hotelului. .
Sectia Cornelia Boutique Hotel and SPA are garsoniere, apartamente cu un dormitor si apartamente cu doua dormitoare. Echipamentele din Cornelia Boutique and SPA sunt mai potrivite pentru locuit precum acasa, bucatariile sunt complet utilate.
Sectiunile a treia si a patra C si D - cladiri suplimentare (Cornelia Deluxe Residence), cladirile sunt fara o legatura calda intre ele, precum si cu cladirea principala. Sectiunea Cornelia Deluxe Residence este formata din doua cladiri care nu sunt conectate la cladirea principala si ofera oaspetilor sai confortul si intimitatea unor camere duble nou-noute si mobilate, apartamente familiale cu un dormitor si apartamente cu doua dormitoare dotate cu cablu TV, chicineta cu frigider. cuptor cu microunde, fierbator electric si prajitor de paine, baie cu dus sau cada, uscator de par. Echipamentele din incinta Cornelia Deluxe Residence sunt mai potrivite pentru cazare la hotel (nu exista un set complet de electrocasnice de bucatarie, ca in Cornelia Boutique).
Camerele hotelului au vedere la golful Pirin sau la muntii Razlog, Rila si Rhodope. Toate apartamentele au balcon (cu 1 dormitor, 2 dormitoare, apartamente de familie, camere si garsoniere), cu exceptia unor camere duble si garsoniere care au vedere la Golful Pirin - nu au balcon. Toate cladirile au lift.

CORNELIA RESIDENCE DELUXE :
DUBLA 2+0: Suprafata aproximativa de 32 - 38 .. mp Camerele duble sunt o camera cu un pat dublu sau doua paturi de o persoana, un mic colt de bucatarie, o baie. Capacitatea maxima este de 2 adulti.
APARTAMENT 4+0: Suprafata aproximativa de 56 - 66 mp. Apartamentele de familie constau dintr-un dormitor cu un pat dublu sau doua paturi de o persoana si o camera separata cu doua paturi de o persoana standard (toate paturile din apartament sunt obisnuite), o baie si un balcon. Dormitorul si camera de zi sunt separate printr-o usa. Capacitatea maxima este de 4 adulti.

CORNELIA BOUTIQUE HOTEL SPA:
STUDIO 2+1: Suprafata aproximativa de 32 - 46 mp. Studiourile sunt o singura locatie cu un pat dublu, o canapea extensibila de o persoana, o chicineta si o baie. Capacitatea maxima este de 2 adulti cu 1 copil.

APARTAMENTE IN TOATE SECTIUNILE COMPEXULUI:
APARTAMENT 2+2: Suprafata aproximativa de 56 - 66 mp. Apartamentele cu un dormitor constau dintr-un dormitor cu un pat dublu sau doua paturi de o persoana, un living cu o canapea extensibila si o chicineta, o baie eleganta si un balcon. Dormitorul si camera de zi sunt separate printr-o usa. Capacitatea maxima este de 3 adulti sau 2 adulti cu 2 copii.
APARTAMENT 2+2 DELUXE: Suprafata aproximativa de 56 - 66 mp. Apartamentele cu un dormitor constau dintr-un dormitor cu un pat dublu sau doua paturi de o persoana, un living cu o canapea extensibila si o chicineta, o baie eleganta si un balcon. Dormitorul si camera de zi sunt separate printr-o usa. Capacitatea maxima este de 3 adulti sau 2 adulti cu 2 copii.
APARTAMENT 4+2: Suprafata aproximativa de 86 mp. Apartamentele cu doua dormitoare constau dintr-un dormitor cu un pat dublu, un al doilea dormitor cu doua paturi de o persoana, un living cu o canapea extensibila si o chicineta, o baie si un balcon. Dormitoarele si camera de zi sunt separate prin usi. Capacitatea maxima este de 5 adulti sau 4 adulti cu 2 copii.
*Apartamentele cu doua dormitoare din cladirea Cornelia Boutique si SPA au plite, cuptoare si masini de spalat.
APARTAMENT 4+2 DELUXE: Suprafata aproximativa de 86 mp. Apartamentele cu doua dormitoare constau dintr-un dormitor cu un pat dublu, un al doilea dormitor cu doua paturi de o persoana, un living cu o canapea extensibila si o chicineta, o baie si un balcon. Dormitoarele si camera de zi sunt separate prin usi. Capacitatea maxima este de 5 adulti sau 4 adulti cu 2 copii.

Patutul este gratuit si este disponibil la cerere prealabila.
Nu este permisa cazarea cu animale de companie.
Hotelul nu dispune de spatii, adaptate pentru cazarea persoanelor cu dificultati de mobilitate, ci de apartamente cu 2 dormitoare la parter cu iesire/intrare usoara in exterior.
Despre hotel: Complexul Cornelia are un restaurant tip bufet si un restaurant A-la-card. Pentru oaspeti sunt disponibile si o gradina cu si un bar in hol. Complexul ofera conditii excelente pentru implementarea diferitelor evenimente corporate si private, organizarea diferitelor seminarii si conferinte, cocktailuri, sarbatori de familie, petreceri de teambuilding si alte evenimente.
Sport si SPA: Centrul SPA al Cornelia Boutique Hotel and SPA dispune de piscina interioara cu apa minerala si temperatura apei pe tot parcursul anului de 30C cu acces facil la o zona verde exterioara cu umbrela si sezlonguri in jurul piscinei, jacuzzi cu temperatura 35-36C, o sauna finlandeza uscata, o baie de aburi aromata ruseasca si/sau dusuri cu masaj si o zona de relaxare. . Sunt disponibile diverse tratamente SPA la un cost suplimentar. Exista, de asemenea, terenuri de fotbal si volei, tenis de masa si biciclete disponibile in functie de conditiile meteorologice.

*Cina de Craciun nu este obligatorie si nu exista o cina standard pe 25.12
*Cina de Revelion nu este obligatorie si nu exista o cina standard pe 31.12
Daca se alege supliment pentru Cina de Craciun si Revelion, aceasta trebuie platita de adulti si copii cu varsta intre 6 si 11,99 ani.