GREEN LIFE HOTEL 4*


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Green Life Ski Spa Resort ****- Bansko - Bulgaria

Prezentare oficiala hotel: https://www.greenliferesorts.bg/bansko/

Hotelul Green Life Ski Spa Resort reprezinta o locatie ideala, atat pentru cei care doresc o vacanta relaxanta, cat si pentru cei care doresc o vacanta activa. Centrul Spa/Wellness modern si parcul de aventura cu diferite tipuri de trasee, sunt doar cateva din facilitatile atractive ale hotelului.
Cea mai apropiata partie / instalatie: distanta pana la telegondola este de aproximativ 950 m.

Transfer la partii: transfer gratuit la telegondola pentru oaspetii hotelului.

Relaxare: Hotelul dispune de un centru wellness modern si confortabil unde turistii se pot relaxa si recupera pe deplin dupa o zi activa. Se ofera urmatoarele servicii: sauna finlandeza, sauna aromatica, baie cu aburi, camera de masaj, zona de relaxare, piscina interioara incalzita, sala fitness. Periodic se organizeaza programe ayurvedice sau grupuri de yoga cu beneficii pentru corp, minte si suflet.
Servicii de masa: mic dejun, demipensiune.

Servicii pentru copii: zona de joaca interioara sub supravegherea animatorilor, parc de aventura, baby-sitting contra cost, baby cot contra cost, jocuri electronice contra cost.

Localizare: Green Life Ski Spa Resort este situat la aproximativ 950 m de telegondola si la aproximativ 2 km de centrul orasului Bansko.
In apropierea hotelului se afla atat magazine, cat si restaurante cu specific local, dar si cu meniuri internationale. La o distanta de 1.8 km se gaseste Biserica Sfanta Treime, cu o arhitectura unica si impresionanta, ce reprezinta simbolul orasului. In zona se afla si monumentul istoric Casa Muzeu Neofit Rilski, cel dintai enciclopedist din Bulgaria si intemeietorul invatamantului bulgar.

Facilitati hotel : Hotelul Green Life Ski Spa Resort a fost construit in anul 2010, iar ultima renovare a fost facuta in anul 2012. Complexul are 5 etaje si este format din 2 cladiri separate, fiecare cu cate 4 corpuri interconectate. In cladirea principala se gasesc receptia, lobby-ul, restaurantul, centrul wellness si camerele de lux. Detine variate tipuri de camere pentru toate structurile de familii. Restaurantul principal, de tip bufet, ofera o selectie bogata de mancaruri delicioase obtinute din produse proaspete, intr-un ambient rustic creat de decorul din lemn si piatra, dar si de focul ce arde in fermecatorul semineu. Restaurantul a la carte serveste preparate din bucataria traditionala si bucataria europeana, intr-o atmosfera calda si confortabila. Hotelul are 2 baruri, unul in lobby si unul la piscina interioara. Receptia este deschisa non stop, iar oaspetii beneficiaza de room service. Parcarea privata este contra cost si in limita locurilor disponibile. Hotelul este deschis tot timpul anului si dispune de camera de depozitare a echipamentului de ski (contra cost), camera de bagaje, seif (contra cost), lifturi, 2 sali de conferinta.
Wifi-ul este gratuit atat in receptie, cat si in camere, iar animalele de companie nu sunt premise.
Centrul SPA si wellness ofera sauna cu aburi, sauna aromatica, sauna finlandeza, piscina interioara, zona de relaxare, sala de fitness. Masajul si tratamentele pentru fata si corp sunt contra cost. In parcul de aventura ce dispune de diferite trasee, se pot organiza team-building-uri.
Copiii beneficiaza de scaune speciale in restaurant, loc de joaca, baby cot (contra cost). Contra cost se ofera servicii de baby-sitting.

Facilitati camere: Camerele sunt confortabile, spatioase, majoritatea cu balcon, incalzire centrala, TV prin satelit, telefon, mini- bar, acces la internet, baie cu dus, uscator de par, halat de baie si papuci (in camerele superioare). Apartamentele au si semineu. Studiourile si apartamentele au bucatarie echipata ( tacamuri/ ustensile, ceainic, masina de cafea, prajitor de paine, plite de gatit, aspirator, mini- bar sau un frigider ). Hotelul are urmatoarele tipuri de camere: Camera dubla superioara (1 pat matrimonial sau 2 paturi separate, fara posibilitate de pat suplimentar, max. 2 adulti, circa 35 m2) Studio (pat matrimonial, cu posibilitate de pat suplimentar, max. 3 adulti, circa 45 m2) Apartament cu 1 dormitor (pat matrimonial sau 2 paturi separate, canapea extensibila, living, max. 3 adulti sau 2 adulti cu 2 copii, circa 70 m2) Apartament cu 2 dormitoare (pat matrimonial sau 2 paturi separate in fiecare dormitor, canapea extensibila, living, max. 5 adulti sau 4 adulti cu 2 copii, circa 100 m2). Cu varietatea sa de camere, restaurante, baruri si servicii suplimentare, Green Life Ski Spa Resort 4* ofera conditii ideale pentru familiile cu copii, dar si pentru turistii care cauta intimidate, relaxare sau recreere activa in natura.


**********