Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Localizare: Hotelul Iceberg este situat la aproximativ 800 m de statia de jos a telegondolei si de centrul orasului Bansko.
Cazare: Construita in 2005, 3 etaje, lift, 35 unitati.
25 camere duble Standard ( max 3ad), aprox.16mp. - pat dublu sau paturi twin. Patul suplimentar este fotoliu extensibil (unele camere au doar 2 paturi obisnuite / max. 2 persoane/)
3 Family Room ( max 3ad sau 2ad+2ch) - mai mari decat camerele duble standard, pat dublu si doua fotolii extensibile.
4 Family Mansarda max 4ad), aprox. 50mp. - hol si doua camere separate - una cu pat matrimonial si living (canapea, scaune si televizor), celelalte camere sunt cu paturi twin. Mansardele de familie nu au balcon.
2 Apartament mari (max 6ad sau 4ad+2ch), aprox. 60mp. - trei camere separate: un dormitor cu pat matrimonial, o camera twin (paturi twin) si un living cu canapea extensibila; baie cu dus, WC separat.
Unitatile au incalzire, TV prin satelit, telefon, ceainic electric, Wi-Fi, minibar (contra cost), mocheta, baie cu dus si uscator de par. Unele camere au balcon.
Pensiune: Cazare cu mic dejun sau demipensiune sau pensiune completa.
Facilitati: Receptie, seif (gratuit), depozit pentru echipamentul propriu (gratuit), Wi-Fi in zonele publice, sali de conferinte cu echipament tehnic (capacitate de pana la 50 de locuri), restaurant principal, lobby bar , mehana (restaurant in stil traditional), sala de jocuri.
Copii: baby cot(la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant, sectiune pentru copii a piscinei, camera de joaca pentru copii.
Gratuit: Utilizarea piscinei interioare, jacuzzi, fitness, baie de aburi, sauna, depozit pentru echipamentele proprii, transfer la statia de jos a teleschiului si inapoi, internet.
Cu plata: tenis de masa, biliard, baie turceasca, masaj.
Animale de companie: Nu sunt permise.
Parcare: Parcarea in aer liber cu locuri limitate de parcare este gratuita pentru oaspetii hotelului.
Site-ul web al hotelului: www.hotelicebergbansko.com

Tariful include: micul dejun, folosirea gratuita a piscinei interioare, jacuzzi, fitness, baie de aburi, camera de joaca pentru copii, depozit pentru schiuri si echipament de ski, transfer la statia de jos a teleschiului si retur, wi-fi, internet prin cablu.

Cina de Revelion inclusa in pret (obligatoriu) - 82,00 Euro adult; 41,00 Euro copil (6-11,99); copil (0-5,99) - gratuit, fara meniu sau loc.

Locatie