Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Localizare: Hotelul MPM Bansko Spa & Holidays este situat la aproximativ 1 km distanta atat de statia de jos a telegondolei, cat si de centrul orasului Bansko.
Cazare: Construita in 2007, ultima renovare in vara anului 2019, un bloc, 4 etaje, 2 lifturi, 98 camere in total. Zonele publice sunt accesibile oaspetilor in scaun cu rotile.
80 camere duble (max 2ad+1ch pana la 12 ani sau 3ad), aprox. dimensiune 25mp. - paturi twin sau un pat dublu si canapea extensibila. Unele au balcon.
9 camere duble economy ( max 2ad), aprox. dimensiune 18-20mp. Camerele Economy sunt la ultimul etaj al hotelului si au tavan inclinat. Patul este un pat dublu sau paturi twin. Unele au balcon.
6 apartamente (; max 4ad), aprox. dimensiune 50mp. - un dormitor cu pat dublu si un living cu canapea dubla extensibila. Cele doua spatii sunt separate printr-o usa. Toate apartamentele au balcon.
Toate unitatile sunt mobilate confortabil si au incalzire controlata individual, TV prin cablu, telefon, minibar, Wi-Fi (gratuit), mocheta, baie cu dus si cada, uscator de par, halat de baie. Unele camere au balcon. Fierbatorul este disponibil la resept la un cost suplimentar.
Pensiune: Demipensiune.
Demipensiune: mic dejun si cina tip bufet/meniu fix.
Facilitati: Receptie cu seif de inchiriat (contra cost), room service (contra cost), Wi-Fi in zonele publice (gratuit), depozit pentru echipamentele proprii, restaurant principal si restaurant a la carte, lobby bar, 2 sali de conferinta (capacitate pana la 60 de locuri si pana la 100 de locuri), doctor de garda, centru SPA.
Copii: baby cot (la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant, CLUB PENTRU COPII 4 - 12.99 (nesupravegheat).
Gratuit: Utilizarea piscinei interioare incalzite (7mX10m, adancime 110cm), sauna, baie de aburi, zona de relaxare, fitness, transfer la statia de jos a teleschiului (la program).
Contra cost: Jocuri electronice, masaj, tratamente SPA, etc.
Animale de companie: Nu sunt permise.
Parcare: Parcare exterioara - gratuita pentru oaspetii hotelului, in limita locurilor disponibile

Tariful include
:mic dejun, folosirea gratuita a centrului SPA (sauna, baie de aburi, jacuzzi) si piscina interioara, parcare, camera de joaca pentru copii, Wi-Fi, seif in camera,ceainic electric cu ceai si cafea, depozit pentru echipamentul propriu de schi, transfer la statia de jos a teleschiului si retur (conform programului hotelului).

Cina de Craciun pe 25.12 inclusa in tarif (obligatoriu) - 25,00 Euro adult / 13,00 Euro copil (6-11,99)
Cina de Revelion inclusa in tarif (obligatoriu) -85,00 Euro adult / 25,00 Euro copil (6-11,99)
**Nu exista o cina standard pe 25.12 si 31.12. Oaspetii care au rezervat demipeniune vor primi un pranz in ziua urmatoare.


Locatie