Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Localizare: Hotelul MPM Guinness este situat la aproximativ 200 m de statia de jos a telegondolei si la aproximativ 0,5 km de centrul orasului Bansko.
Cazare: Construita in 2007, renovata in 2013, un bloc, 5 etaje, 2 lifturi, 103 unitati.
Studio aprox. 35mp. - pat matrimonial sau paturi twin, patul suplimentar este canapea extensibila.
Apartament cu 1 dormitor aprox. 50mp. - un dormitor cu pat matrimonial sau paturi twin si un living cu canapea extensibila. Apartamentele cu 1 dormitor de la etajul superior (al 5-lea) sunt pe doua niveluri - o camera de zi la nivelul 1 si un dormitor la nivelul 2 (cu tavan inclinat).
Apartament cu 2 dormitoare aprox. 75mp. - 2 dormitoare cu pat matrimonial in fiecare si living cu canapea extensibila. Apartamentele cu 2 dormitoare de la etajul superior (al 5-lea) sunt pe doua nivele - o camera de zi la nivelul 1 si cele doua dormitoare la nivelul 2 (cu tavan inclinat). Baia este cu dus.
Cele mai multe unitati au balcon, toate cu incalzire centrala, TV prin cablu, telefon, minibar (contra cost), Wi-Fi (gratuit), mocheta, baie cu cabina de dus si uscator de par, papuci, halat de baie disponibil gratuit in spa. Toate camerele si apartamentele au ceainic.
Pensiune: Demipensiune (mic dejun tip bufet si cina).
Facilitati: Receptie, seifuri (contra cost), schimb valutar, room service (contra cost), Wi-Fi in intregul hotel (gratuit), magazin, depozit pentru echipamentul propriu (gratuit), lobby bar , restaurant principal, sala de conferinte (capacitate pana la 100 de locuri), doctor de garda, zona de relaxare, masaj si tratamente de infrumusetare.
Copii:baby cot (la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant (gratuit), sectiune pentru copii a piscinei (adancime 60 cm), jocuri electronice (contra cost), club pentru copii.
Gratuit: Utilizarea piscinei interioare incalzite, a parcului de sauna, a baii de aburi, a piscinei cu perle, a piscinei de soc, depozit pentru echipamentele proprii, transfer la statia de jos a teleschiului conform programului hotelului, Wi-Fi. Facilitati de ceai/cafea in camere cu reincarcare zilnica
Contra cost: Jocuri electronice, masaj, tratamente corporale si de infrumusetare etc.
Animale de companie: Nu sunt permise.
Parcare: Parcarea exterioara (spatiu limitat) este gratuita pentru oaspetii hotelului; garaj (locuri limitate) este contra cost.
Site-ul hotelului: https://mpmhotels.bg/hotel/mpm-guinness-hotel/

Tariful include: cazare, mic dejun, cina, folosirea gratuita a piscinei interioare, piscina cu perle, piscina soc, parc cu sauna, baie de aburi, zona de relaxare,depozit de schi pentru echipamentul propriu, Wi-Fi, facilitati gratuite pentru prepararea de ceai si cafea in camera;parcare exterioara (spatiu limitat), transfer pana la statia de jos a telegondolei.

Cina festiva de Revelion inclusa in pret (obligatoriu) - 90,00 Euro per adult / 45,00 Euro per copil (2-11,99) STOP SALE - 29.11
*Puteti continua sa vindeti sejururi cu demipensiune, iar cina va fi servita mai devreme tip meniu.


Locatie