Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul Maraya Bansko este situat la poalele muntilor Pirin, la numai 10 minute de mers pe jos de centrul orasului Bansko si de gondola.
Facilitati: restaurant, bar, sauna, piscina interioara, baie de aburi, fitness, sala de conferinte, sala de jocuri, biliard.
Hotelul Maraya ofera cazare in 54 unitati, din care duble, apartamente cu 1 dormitor si dormitoare, fiecare fiind dotata cu TV cu canale prin cablu, un telefon, un mini bar si o baie proprie cu dus cabina sau cada si uscator de par, avand vedere spre munte, curte sau strada. O parte din camere si apartamente dispun si de terase.
Sport si divertisment:
Piscina
Fitness
Baie de aburi
Sauna
Depozit de schi pentru echipament personal
Transport cstre si de la teleschi
Acces Wi-Fi la internet in intregul hotel

Dubla Standard 2+0: Aproximativ 20 de metri patrati. Capacitate maxima de 2 adulti.
Dubla Superior 2+1: Aproximativ 20-24 mp. Capacitate maxima de 2 adulti si 1 copil.
Apartament cu 1 dormitor 2+2/ 3+1: Aproximativ 30-35 mp. Apartamentele cu un dormitor constau dintr-un dormitor cu un pat dublu si un living cu o canapea. Dormitorul si camera de zi sunt separate de o usa. Capacitate maxima de 3 adulti si 1 copil.
Family Apartment 3+2/ 4+1: Aproximativ 30-40 de metri patrati. Apartamentele familiale sunt compuse dintr-un dormitor cu un pat dublu si un living cu doua paturi individuale. Dormitorul si camera de zi sunt separate de o usa. Capacitate maxima de 4 adulti si 1 copil.
Apartament cu 2 dormitoare 4+2/ 5+1: Aproximativ 60-65 mp. Apartamentele cu doua dormitoare constau din doua dormitoare cu cate un pat dublu in fiecare dintre ele si un living cu o canapea. Dormitoarele si sufrageria sunt separate de o usa. Capacitate maxima de 5 adulti si 1 copil.

Hotelul nu accepta animale de companie.
Hotelul are facilitati pentru persoanele cu dizabilitati.

Parcare - gratuita, nepazita, in functie de disponibilitate



Locatie