Maria Antoaneta Residence


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Localizare: Maria-Antoaneta Residence este situata pe malul raului Glazne, la aproximativ 300 m de statia de jos a telegondolei si la aproximativ 800 m de centrul orasului Bansko.
Cazare: Construit in 2011, complexul este compus din 5 cladiri conectate intern; 5 etaje, 5 lifturi, 200 de unitati in total.
Camere duble ( max 2ad), aprox.15 mp. - majoritatea camerelor sunt cu pat dublu, iar unele cu paturi twin, fara posibilitate de pat suplimentar. Toate camerele au incalzire locala, ceainic, TV cu ecran plat, TV prin cablu, Wi-Fi gratuit, mocheta si/sau podea cu gresie, baie cu dus, uscator de par.
Camere duble Promo ( max 2ad), aprox. 12 mp. - camerele promo DBL sunt mai mici decat camerele standard DBL, fara balcon, fara vedere la munte, situate la etaj 0 (zero) sau ultimul flux cu tavan inclinat.
Junior Suite ( max 3ad), aprox. 25mp. - o camera spatioasa cu pat dublu, canapea extensibila de o persoana. Suitele Junior au incalzire locala, ceainic, TV cu ecran plat, TV prin cablu, Wi-Fi gratuit, mocheta si/sau podea cu gresie, baie cu dus, uscator de par. Suitele Junior cu chicineta sunt disponibile la un cost suplimentar.
Suite cu 1 dormitor ( max 4ad), aprox.50mp. - un dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea dubla extensibila; incalzire locala, TV cu ecran plat, TV prin cablu, Wi-Fi gratuit, mocheta si/sau podea cu gresie, baie cu dus sau cada, uscator de par. Suitele cu 1 dormitor si chicineta sunt disponibile la un cost suplimentar.
Family Apartament (max 6ad, aprox 70 mp.) - 2 dormitoare si un living cu canapea extensibila dubla, chicineta, TV cu ecran plat, cablu TV, Wi-Fi gratuit, baie cu dus sau baie; uscator de par.
Unele unitati au balcon.
Unele Junior Suite , Apartamente cu 1 dormitor si Apartamente Family au semineu (la cerere, in functie de disponibilitate si la un cost suplimentar). Semineul amenajat cu lemne se taxeaza suplimentar (la fata locului).
Unitati cu vedere la munte - la cerere, in functie de disponibilitate si la un cost suplimentar.
Nu exista camere potrivite pentru persoane cu dizabilitati.
Pensiune: Cazare & Mic dejun sau Demipensiune+.
Demipensiune+= mic dejun, cina si urmatoarele bauturi incluse la cina: bere, vin alb si rosu, apa minerala.
Facilitati: Receptie cu seif de inchiriat (contra cost), schimb valutar, room service (contra cost), Wi-Fi in zonele publice si camere (gratuit), depozit pentru echipamentele proprii, lobby bar, bar la piscina , restaurant principal, restaurant a la carte, sala de jocuri.
Copii: baby cot (la cerere, contra cost), scaune inalte in restaurant.
Gratuit: Utilizarea piscinei interioare incalzite, sauna, baie de aburi, fitness, Wi-Fi, transfer la statia de jos a teleschiului conform programului hotelului (08:00-10:00 si 15:30-17) :00).
Contra cost: tenis de masa, masaj, tratamente SPA, etc.
Animale de companie: sunt permise pana la 10 kg dupa confirmarea prealabila din partea hotelului si la un cost suplimentar.
Parcare: Garaj - contra cost.
Site-ul hotelului: www.maria-antoaneta.com

Tariful include: utilizarea gratuita a piscinei interioare incalzite, 2 saune, baie de aburi, fitness, Wi-Fi, transfer la statia de jos
a teleschiului conform programului hotelului (8:00-10:00 & 15:30-17:00).

Demipeniunea include urmatoarele bauturi la cina: bere, vin alb si rosu, apa minerala (nelimitat).
*Oaspetii cu Demipeniune si fara Cina de Revelion - vor avea o cina standard la hotel de la ora 18,30 pana la ora 20,30.
*Oaspetii cu Demipeniune si cu Cina de Revelion - NU vor avea o cina standard la hotel; numai Cina Festiva in Mehana.

Cina de Revelion intr-un restaurant Mehana din apropiere (optional)
- 90,00 Euro adult / 50,00 Euro copil (6-11,99) / copil (0-5,99) - gratuit. Cina va fi de la 20,00 pana la 02,00.
Petrecere de Revelion in barul hotelului (optional) - 30,00 Euro adult / copii 0-14,99 - gratuit. Petrecerea va fi fara niciun program special, doar muzica, fara mese incluse.
Petrecerea de Revelion va avea loc de la 21,30 pana la 02,00; include pahar de vin, 50 ml alcool, gustari.

*Vedere la munte (la cerere, in functie de disponibilitate), posibila in toate tipurile de camere, cu exceptia DBL Promo - 7,00 Euro pe camera pe zi
*Parcare subterana - 10,00 Euro pe masina pentru 24 de ore.
*Baby cot (la cerere) - 5,00 Euro pe zi.

Locatie