Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Localizare: Mountain Romance & Spa este situat la aproximativ 800 m de statia de jos a telegondolei si la aproximativ 1 km de centrul orasului Bansko.
Cazare: Construita in 2007, renovata in 2018, 5 etaje, fara lift, 20 unitati.
9 Camere duble / tip studio/ ( max 3ad) - o camera cu chicineta, un pat dublu sau paturi twin. Majoritatea camerelor pot primi un pat suplimentar (canapea extensibila, 80cmx180cm).
8 apartamente cu 1 dormitor (max 3ad sau 2ad +2 copii) - un dormitor cu paturi twin sau un pat dublu si un living cu canapea extensibila (120cmx200cm), chicineta.
3 apartamente cu 2 dormitoare (max 5ad sau 4ad +2 copii) - doua dormitoare (unul cu pat dublu, celalalt cu paturi twin) si un living cu canapea extensibila (120cmx200cm), chicineta.
Nu exista camere potrivite pentru persoane cu dizabilitati.
Toate unitatile au cablu TV, acces internet (gratuit), telefon (doar linie interna), facilitati de bucatarie disponibile - cuptor cu microunde, frigider, ceainic, prajitor de paine, incalzire controlata individual, podea laminata, baie cu cabina de dus sau cada. Unitatile de la etajele 3, 4 si 5 au balcon. Putine dintre apartamente au semineu (la cerere, in functie de disponibilitate, cost suplimentar pentru utilizare).
Pensiune: Cazare cu mic dejun sau demipensiune. Cina este meniu fix.
Facilitati: Receptie, cutii de valori de inchiriat (contra cost), mehana (restaurant in stil traditional), centru de wellness.
Copii: baby cot(la cerere, gratuit), babysitting (la cerere, contra cost).
Gratuit: sauna, jacuzzi, baie de aburi, fitness, internet, depozit pentru echipamentele proprii.
Cu plata: transfer la statia de jos a telegondolei, masaj, tratamente spa etc.
Animale de companie: Permis la plata suplimentara - 3 euro pe zi pentru animalele de companie de pana la 5 kg si 5 euro pentru cele mai mari
Parcare: Nu este disponibila.
Site-ul hotelului: www.hotel-mr.com

Tariful include: mic dejun, folosirea gratuita a saunei, jacuzzi, baie de aburi, sala de fitness (07.12-20.04.2022), internet, depozit schi pentru echipament ski
*Transferul la teleschi se plateste la fata locului.

Cina de Craciun (optional, fara program) - 30,00 Euro per adult / 15,00 Euro per copil 4-11,99
Cina de Revelion (optional, fara program) - 65,00 Euro per adult / 30,00 Euro per copil 4-11,99

Locatie