Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Localizare: Hotelul Orbilux este situat la aproximativ 800 m de statia de jos a telegondolei si la aproximativ 1,5 km de centrul orasului Bansko.
Cazare: Construita in 2008, renovata in 2018, un bloc, 6 etaje, 2 lifturi, 47 unitati.
2 camere duble (2 paturi obisnuite, max. 2 adulti +1infant), aprox. 28-30mp. - paturi twin, fara posibilitate de pat suplimentar, baie cu cabina de dus.
17 studiouri (2 paturi obisnuite si 1 pat suplimentar, max. 2+1), aprox. 30-32mp. - o camera cu paturi twin si canapea extensibila de o persoana sau pat de tabara.
24 apartamente cu 1 dormitor (2 paturi obisnuite si 2 paturi suplimentare, max. 4 adulti), cca. 50-70mp. - un dormitor cu paturi twin si un living cu canapea dubla extensibila.
4 apartamente cu 2 dormitoare (4 paturi obisnuite si 2 paturi suplimentare, max. 6 adulti), cca. 70-100mp. - doua dormitoare cu paturi twin in fiecare dintre ele si un living cu canapea dubla extensibila; o baie.
Toate unitatile au balcon, incalzire centrala, ceainic, TV satelit, telefon, seif in camera (gratuit), Wi-Fi, parchet/pardoseala cu gresie. Halate de baie pot fi inchiriate de la receptie la un cost suplimentar. Uscator de par in baie.
Studiourile si apartamentele au chicineta (plite de gatit, aspirator). Gatitul nu este permis. Baie cu cabina de dus sau cu cada.
Pensiune: Demipensiune.
Facilitati: Receptie, room service (contra cost), Wi-Fi in tot hotelul, lobby bar, restaurant, depozit pentru echipamente de schi, centru spa. permisele de schi pentru teleschi pot fi achizitionate de la receptia hotelului.
Copii: patut (la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant.
Gratuit: Utilizarea piscinei interioare incalzite, fitness, sauna, baie de aburi, depozit pentru echipamentele proprii, transfer la statia de jos a telegondolei si inapoi conform programului hotelului (08:00-10:00 si 15:00). :00-17:00, aproximativ la fiecare 30 de minute).
Contra cost: masaj, tratamente spa; permis de schi.
Animale de companie: Nu sunt permise.
Parcare: Parcarea exterioara este gratuita pentru oaspetii hotelului (locuri limitate). Garaj (spatiu limitat) contra cost.
Site-ul hotelului: www.orbilux.bg

Tariful include: utilizarea gratuita a piscinei, fitness, sauna, baie de aburi, Wi-Fi, depozit pentru echipamentul propriu,transfer la teleschi si inapoi conform programului hotelului, parcare in aer liber.

*Cina de Revelion inclusa in tarif (obligatorie)
- 62,00 Euro per adult / 31,00 Euro per copil 5-12,99 / 40,00 Euro per copil 13-17,99 ani.

Locatie