Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Localizare: la 100 m de centrul statiunii si la 1,2 km de Gondola.
Facilitati: hotelul dispune de shuttle bus pana la ski lift, restaurant, bar, restaurant traditional - mehana, Meniu vegetarian si meniu pentru copii, piscina interioara 290C, fitness, sauna, baie de aburi, solar, masaj, bar, club de noapte, sala de jocuri, billiard, Internet Cafe, room service, birou de schimb valutar, seif, lift, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate garanta/rezerva din agentie), centru de afaceri, sala de conferinte.
Camerele duble (18 mp.): sunt dotate cu pat matrimonial sau doua paturi single, telefon, televizor, incalzire, mini bar, podea acoperita cu mocheta, baie cu dus, uscator de par.
Camerele duble Lux (25 mp.): sunt dotate cu pat matrimonial, aer conditionat, telefon, televizor, incalzire, mini bar, podea acoperita cu mocheta, baie cu cada, uscator de par.
Maisonette (45 mp): Pat matrimonial, Incalzire, televizor, telefon, mini bar, podea acoperita cu mocheta, Baie cu cada, uscator de par.
Gratuit: piscina, fitness, sauna, baie de aburi, shuttle pana la gondola, Wi-Fi la receptie, depozit pentru echipament de ski.
Contra cost: masaj, solar, billiard, tenis de masa, internet, camera jocuri.
Parcare: gratuita, in limita locurilor disponibile.

Tariful include:
mic dejun, cina, folosirea gratuita a piscinei, fitness, sauna, baia de aburi, parcare, transfer la statia de jos a telegondolei, Wi-Fi in zona receptiei, depozit pentru schiuri pentru proprietati
echipamente.

Cina de Craciun inclusa in tarif (obligatorie)
- 33,00 Euro adult / 16,50 Euro copil (2-11,99)
Cina de Revelion inclusa in tarif (obligatorie) - 77,00 Euro adult / 38,50 Euro copil (2-11,99)

Locatie