ROYAL PARK APARTMENTS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere



Localizare

Royal Park Apartments face parte dintr-un complex localizat in Bansko, la aproximativ 1.2 km de telegondola si de partiile de ski, 1.9 km de centrul statiunii si la 3.4 km de Biserica Sfanta Treime.

Facilitati hotel

Situat in inima Muntilor Pirin, hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati precum restaurant, parcare private gratuita, Centru SPA&Relax, lobby bar. Proprietatea ofera acces gratuit la camera de depozitare a echipamentelor de ski, receptie 24/7, Wi-Fi gratuit in toate camerele si zonele publice.

Facilitati camere

Apartamentele sunt localizate intr-o cladire separata care nu este conectata de cladirea principala. Din motive de intimitate si securitate, cladirile anexe nu dispun de lifturi.

Apartamentele au o suprafata cuprinsa intre 50 mp si 60 mp si dispun de dormitor cu masa si scaun, living, chicineta cu cuptor cu microunde, toaster, frigider, AC, TV LCD, telefon, seif (gratuit), Wi-Fi (gratuit), canapea extensibila, zona de relaxare si baie cu dus si uscator de par.

Informatii utile

Tariful include cazare cu mic dejun, acces gratuit la piscina interioara, sauna, baie de aburi, fitness, camera de relaxare, transfer la/de la telegondola, parcare si Wi-Fi.

Cina festiva de Revelion (optionala) - 80 euro/adult, 40 euro/copil (5-11,99 ani), 20 euro/copil (2-4,99 ani)

Pe data de 31.12.2022 nu se oranizeaza cina standard (in schimb, oaspetii care au rezervat cazare cu HB vor beneficia de pranz pe data de 01.01.2023).