Saint Ivan Rilski Spa Apart


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul St. Ivan Rilski Apartments este situat la aproximativ 800 m distanta de statia de jos a telegondolei si la aproximativ 1,5 km de centrul orasului Bansko.
Cazare: Construita in 2007, renovata in 2015, 1 bloc principal si 4 aditionale (nelegate intre ele), 5 etaje, 7 lifturi in total (3 lifturi in cladirea principala), 107 camere, 14 garsoniere si 64 apartamente. Toate facilitatile si camerele duble sunt in cladirea principala; garsonierele si apartamentele sunt in case de apartamente (cladiri suplimentare). Zonele publice din cladirea principala sunt accesibile oaspetilor in scaun cu rotile. Hotelul dispune de camere adaptate pentru persoane cu dizabilitati (la cerere si in functie de disponibilitate).
Camera dubla economy: (1 pat dublu; max.2ad), aprox. 22 mp. este fara balcon si are halat de baie si izolare fonica. In functie de disponibilitate, oaspetii pot fi cazati intr-o camera la mansarda fara balcon.
Camere duble ( max 3ad), cca. 30 mp. au podea cu mocheta, pat dublu sau paturi twin, patul suplimentar este fotoliu extensibil sau pat pliant.
Camere duble deluxe ( max 3ad), aprox. 55 mp. Camerele Deluxe recent renovate ofera baie spatioasa cu cada, cabina de dus si doua chiuvete; TV cu ecran plat de 40, pat dublu, patul suplimentar este fotoliu extensibil sau pat pliant.
Studiouri ( max 3ad), aprox. 30 mp. au mocheta/pardoseala cu gresie, pat dublu si canapea extensibila de o persoana.
Apartamente cu 1 dormitor (; max 3ad+1chd), cca. dimensiune 50-70mp. - un dormitor cu pat dublu si podea cu mocheta si un living cu canapea dubla extensibila si podea cu gresie.
Toate unitatile au balcon (cu exceptia DBL economy), incalzire centrala, TV prin cablu, Wi-Fi (gratuit), telefon, camerele au minibar, garsonierele si apartamentele au frigider, baie cu dus si cada, uscator de par, halat de baie si papuci. . Studiourile si apartamentele au o chicineta complet utilata (cuptor cu microunde, tacamuri/farfurii/cesti/pahare, ceainic, prajitor de paine, plite, aspirator, cuptor, fier si masa de calcat), masa cu scaune.
Facilitati (in cladirea principala): Receptie cu seifuri de inchiriat (contra cost), room service (contra cost), Wi-Fi in zonele publice (gratuit), magazin, depozit pentru echipamentul propriu de schi, lobby bar , restaurant principal, mehana (restaurant traditional), sala de internet, sala de jocuri, 3 sali de conferinta (capacitate pana la 145 locuri), medic de garda.
Copii: baby cot (la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant, ingrijire si animatie pentru copii, jocuri electronice (contra cost), loc de joaca pentru copii. Program de animatie gratuit pentru copii (Potrivit copiilor de la 4 pana la 12 ani) - 6 zile pe saptamana. Contra cost - Figurine de colorat, pictura de tricouri, Sapun handmade, Tatuaje Henna & Glitter, Pictura pe fata, Babysitting si petreceri de aniversare!!!
Gratuit: Utilizarea piscinei interioare, baia de aburi, sauna, camera de gheata, jacuzzi, transfer la statia de jos a teleschiului (conform programului hotelului 08:15-12:00 si 14:30-17:15) , aproximativ la fiecare 15 minute).
Cu plata: tratamente wellness, baie turceasca, masaj, tenis de masa, biliard etc.
Animale de companie: Nu sunt permise in cladirea principala. In cladirile suplimentare (garsoniere si apartamente) animalele de companie sunt acceptate la un cost suplimentar - 5 euro per animal de companie pe zi.
Parcare: Garajul este contra cost

Tariful include: cazare, mic dejun, animatie pentru copii, acces la internet,
Zona SPA (piscina, jacuzzi, sauna si baie de aburi), fitness, transfer la statia de jos a teleschiului si retur (conform programului),
Zona SPA pentru adulti (doar pentru oaspetii peste 16 ani - 2 saune, 2 bai de aburi, zona de relaxare cu semineu).
*Petrecere de Craciun cu Mos Craciun pe 25.12. pentru copii 2-10,9 ani. cu cadouri.

*Taxa de mutare de la studio sau apartament in cladirea principala - 35,00 Euro. Plata direct de catre oaspeti la receptie.

*Cina de Craciun (optional) - 35,00 Euro per adult / 18,00 Euro per copil (6-11,99) / copil 0-5,99 - gratuit*
*Cina de Revelion inclusa in pret (obligatoriu) - cina in restaurantul principal: 90,00 Euro per adult / 45,00 Euro per copil (6-11,99) / copil 0-5,99 - gratuit*
*Copiii 0-5,99 primesc doar un loc in restaurant in timpul cinei festive (fara masa inclusa)
*Nu va exista cina standard pe 31.12.2021!

Locatie