Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Localizare: Hotelul Zara este situat la 800 m de telegondola si la 900 m de centrul orasului Bansko.
Facilitati: Hotelul ofera un centru de Relax modern si spatios cu piscina interioara cu sectiune pentru copii, jacuzzi, baie de aburi, sauna, baie turceasca, camera de relaxare, salon de infrumusetare, sectiune de fitness si diverse sali de masaj.
Camera copiilor le ofera copiilor un spatiu grozav de joaca, iar pe timp de iarna, serviciul unui animator profesionist. In sezonul de vara pentru cei mici exista un loc de joaca in aer liber pentru distractie si distractie. In timpul sezonului de vara hotelul ofera oaspetilor o gradina unica in aer liber, o mica piscina cu sectiune pentru copii.
Restaurantul Zara cu o capacitate de 180 de locuri ofera bufet de mic dejun, pranz si cina in sezonul de iarna. Hotelul are un dulap de schi la indemana, pe care toti oaspetii il pot folosi pentru bunurile personale sau pentru inchirierea de echipamente de schi.
Pentru organizarea diverselor evenimente, hotelul Zara pune la dispozitie o sala de conferinte complet echipata, cu lumina naturala. Capacitatea salii de sedinte este de 120 de persoane in stil teatru.
Pensiune: Demipensiune, Cazare & Mic dejun si All Inclusive Light
Cazare: 88 de unitati (camere standard si deluxe, precum si apartamente cu un dormitor)
Camere duble standard - (2+0)x2 - Fiecare pereche de camere standard este conectata cu o intrare comuna si un balcon comun. Fiecare camera are propria sa baie pentru un mare confort al oaspetilor. Camerele standard sunt alegerea perfecta pentru familiile cu copii sau grupurile de prieteni tineri. Capacitatea maxima a unei camere standard este de 2 persoane cu dimensiunea de 25 mp.
Camere duble Deluxe (2+1) - cu balcon, unele dintre camere au vedere spre Muntii Pirin. 35 mp, cu paturi twin sau pat dublu.
Apartamente cu 1 dormitor (2+2) - un dormitor separat si un living; In living este disponibila o canapea extensibila cu 2 aripi separate si o saltea intreaga pentru fiecare aripa, ceea ce asigura un somn foarte confortabil pentru adulti si copii; 50 mp, cu balcon.
Maisonette cu 2 dormitoare (4+2) - 2 dormitoare separate, fiecare cu o baie, situate pe 2 niveluri si o camera de zi. Dormitorul superior are un balcon mare cu vedere unica la oras. Capacitatea apartamentului este de 4 adulti si 2 copii sau 6 adulti.
Camera adaptata pentru persoane cu dizabilitati - 1.
Copii: Sectiunea pentru copii a piscinei interioare, sala de joaca pentru copii cu animator
Sport si divertisment
Gratuit:
utilizarea centrului de relaxare (piscina interioara cu sectiune pentru copii, sauna, baie de aburi, fitness, jacuzzi, zona de relaxare), camera de joaca pentru copii, depozitul de schi pentru echipamentul propriu, transfer la statia de jos a telegondolei (ca pe program), Wi-Fi.
Contra cost: tratamente la centrul de relaxare.
Animale de companie - acceptate pana la 5 kg la un cost de 10 bgn pe zi.

Tariful include: cazare, mic dejun sau demipensiune (mic dejun si cina), folosirea gratuita piscina interioara cu sectiune pentru copii, sauna, baie de aburi, fitness, Jacuzzi, camera pentru copii cu animator, depozit pentru echipamentele proprii, transfer la statia de jos a telegondolei (conform programului), Wi-Fi.

Copiii care sunt cazati gratuit platesc in hotel 0,60 euro/noapte taxa comunitara; platita de oaspeti la hotel la sosire.

Cina de Craciun pe 25.12 inclusa in pret (obligatoriu) - 20.00 Euro adult / 10.00 Euro copil (4-11,99)
*Nu exista o cina standard pe 25.12, cina pe 25.12 este pe meniul traditional festiv.

Cina de Revelion in sala principala a restaurantului inclusa in pret (obligatoriu) - 65,00 Euro adult / 32,00 Euro copil (4-11,99) SAU
Cina de Revelion in sala anexa a restaurantului inclusa in pret (obligatoriu) - 55,00 Euro adult / 27,00 Euro copil (4-11,99)
*Meniurile pentru cina de Revelion in sala principala si sala anexa a restaurantului vor fi diferite. Toti copiii cu varsta de pana la 11,99 ani vor primi un meniu pentru copii.
*Nu exista o cina standard pe 31.12. In schimb, oaspetii vor lua brunch pe 01.01.2023.

Toti turistii cu cerinte speciale alimentare sunt obligati sa informeze hotelul in prealabil. Hotelul isi pastreaza dreptul de a confirma sau refuza posibilitatea de a furniza cererile specifice de mancare;

Locatie