Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

De ce sa rezervi un hotel sau o cazare in Berlin

De ce sa rezervi un hotel sau o cazare in Berlin prin ActivTours?Alege sa rezervi un hotel sau o cazare in Berlin cu ActivTours. Consultanti de turism cu peste 20 de ani experienta asteapta rezervarea ta. Pe langa serviciile de cazare contractate, colegii nostri te pot ajuta sa transformi vacanta intr-una cu adevarat memorabila: alege excursiile optionale si serviciile VIP ActivTours.Cat de usor este sa rezervi un hotel sau o cazare in Berlin?In doar cativa pasi, iti vei rezerva hotelul mult dorit in...

Citeste mai mult

De ce sa rezervi un hotel sau o cazare in Berlin

De ce sa rezervi un hotel sau o cazare in Berlin prin ActivTours?
Alege sa rezervi un hotel sau o cazare in Berlin cu ActivTours. Consultanti de turism cu peste 20 de ani experienta asteapta rezervarea ta. Pe langa serviciile de cazare contractate, colegii nostri te pot ajuta sa transformi vacanta intr-una cu adevarat memorabila: alege excursiile optionale si serviciile VIP ActivTours.

Cat de usor este sa rezervi un hotel sau o cazare in Berlin?
In doar cativa pasi, iti vei rezerva hotelul mult dorit in Berlin. Descopera toate hotelurile disponibile pe site-ul nostru si alege-l pe cel care iti va face vacanta de neuitat. Pentru hotelurile care au status "disponibil", rezervarea va fi ferma imediat dupa confirmarea platii online, prin OP, sau cash in agentie. Pentru cele care au status "la cerere", rezervarea va fi considerata ferma in momentul in care avem confirmarea platii si confirmarea partenerilor nostri.

Cum poti achita rezervarea ta in Berlin prin ActivTours?
Poti achita vacanta ta simplu si rapid prin metoda de plata preferata: cu cardul online, integral sau in rate fara dobanda, inca din momentul rezervarii. Daca alegi sa platesti vacanta prin ordin de plata, vei fi contactat de un agent pentru confirmarea rezervarii, a datelor si a termenelor de plata. Sau poti alege plata direct in agentie unde te vom astepta cu rezervarea efectuata si toate documentele pregatite.

Ce urmeaza dupa ce rezervi vacanta?
La ActivTours ai suportul nostru 24/24 - 7/7 in timp ce esti la destinatie. Chiar ai si un numar dedicat de urgenta la care mereu va raspunde un coleg in timp util si va lucra impreuna cu tine pentru a gasi cea mai buna solutie pentru situatiile intalnite. Pentru ca stim cat de importanta este vacanta ta!

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou! Va multumim ❤️ ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri